Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Slagelse

Skadedyrsbekæmpelse i Slagelse – det klarer Anticimex Slagelse

Anticimex er et af Danmarks største skadedyrsbekæmpelsesfirmaer og er landsdækkende. Vi har også teknikere i Slagelse, så hvis du har brug for af få fjernet skadedyr i Slagelse, Fuglebjerg eller et andet sted på Vestsjælland, så har vi en lokal skadedyrstekniker, der kan klare opgaven.

Hvad har du brug for?

For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi brug for at vide, hvad du ønsker. Har du brug for en traditionel sikringsordning mod rotter og mus eller har du fået væggelus, som vi skal fjerne? Kontakt vores kundeservice på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Så finder vi den løsning, som du har brug for.

Hvad koster fjernelse af skadedyr i Slagelse?

Det afhænger i høj grad af opgaven. Nogle opgaver er hurtige enkeltstående behandlinger (fjernelse af hvepsebo), mens andre kræver opsætning af avancerede overvågningsenheder og fælder (Smart). Kontakt derfor kundeservice for at høre nærmere om priser på skadedyrsbekæmpelse i Slagelse og resten af Vestsjælland.

Sådan foregår det

Når du henvender til Anticimex om skadedyr i Slagelse og du har haft en tekniker på besøg, får du en servicerapport. I denne servicerapport kan du læse, hvad der er sket i løbet af servicebesøget. Du får en rapport efter hvert besøg, så du kan følge med i, hvad der sker. Den bliver sendt til dig pr. mail, hvorfor vi har brug for din mailadresse. Faktura bliver også sendt pr. mail eller EAN (afhængig af, hvad du foretrækker).

Generelle spørgsmål om skadedyr

Hvis du vil vide noget om et specifikt skadedyr, har vi en sektion på vores hjemmeside, hvor vi behandler ofte stillede spørgsmål om skadedyr.

Vælg Anticimex

Når du har brug for skadedyrsbekæmpelse i Slagelse, så vælg Anticimex. Vi har erfaringen til at løse dine udfordringer med skadedyr i Slagelse. Udover at vores teknikere løbende bliver uddannet i, hvordan man bedst muligt bekæmper og forebygger skadedyr, har vi også et teknologisk forspring med vores Smart-løsninger. Derfor opfordrer vi dig til at vælge Anticimex som dit skadedyrsfirma i Slagelse.

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen og fortæl os, hvad du har brug for. Eller ring 69 15 17 44.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44