Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Glostrup

Hvilke skadedyr plager dig i Glostrup?

Før vi kan sende en tekniker afsted, har vi brug for at vide, hvad vi skal hjælpe dig med. Derfor skal du ringe til os på 69 15 17 44 eller bruge kontaktformularen nederst på denne side. Så vi ved om der er tale om rotter, hvepse, mus, møl, væggelus, skægkræ eller et af de mange andre skadedyr, som findes i Danmark.

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse i Glostrup?

Det enkle svar er, at det afhænger af opgaven. Hvilke skadedyr skal vi fjerne hos dig i Glostrup? Og opgavens omfang. Der er så mange varianter, at vi ikke har en liste med priser for skadedyrsbekæmpelse i Glostrup eller andre steder i Danmark. I mange tilfælde kan vores kundeservice give dig de relevante priser for opgaven. I nogle tilfælde kræver det at få en konsulent ind over. Det er især, når der skal tegnes kontrakt på det, som du ønsker løst.

Job eller kontrakt på fjernelse af skadedyr i Glostrup?

I nogle situationer har du kun brug for at få løst opgaven en enkelt gang. Det kunne være at få fjernet væggelus. Så giver det god mening kun at bestille et job på af få væggelusene fjernet. I andre situationer er, som ved rottebekæmpelse, er der tale om en fortløbende indsats og bekæmpelse. I den situation tegnes en kontrakt på opgaven.

Kontakt vores kundeservice for at høre mere.

SMART eller traditionel bekæmpelse af skadedyr?

Når du har brug for skadedyrsbekæmpelse i Glostrup, kan du vælge den traditionelle løsning, som ofte indebærer brug af gift. Du kan også vælge SMART-løsningen, som bruger teknologi og data i stedet for gift. Og som giver en hurtigere og mere effektiv skadedyrsbekæmpelse. Det er uden tvivl derfor, at stadig flere af vores kunder vælger SMART.

Få mere at vide om skadedyr

Vil du gerne vide mere om et specifikt skadedyr, så klik her (https://www.anticimex.com/da-dk/faq/hvepse/). Vi har samlet svar på en række af de spørgsmål, som vi ofte får. Der bliver løbende sat flere svar på.

Hvem er Anticimex?

Vi er et af Danmarks største skadedyrsfirmaer, så du finder Anticimex i Glostrup og resten af landet. Vi er i alt 120 ansatte i Danmark, hvoraf de 100 er skadedyrsteknikere. Vi har været aktive med bekæmpelse af de danske skadedyr siden 1999. Også på verdensplan hører vi til blandt de største. Vi er i 17 lande og er har passeret de 7.000 ansatte. Anticimex startede i 1934 i Sverige.

Brug os – kontakt os i dag

Brug Anticimex som dit skadedyrsfirma i Glostrup. Vi har en erfaren tekniker i nærheden, som kan løse dine udfordringer. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44