Anticimex skadedyrsbekæmpelse

Skadedyrs­bekæmpelse i Stenløse

Hvilket skadedyr skal vi fjerne hos dig i Stenløse?

Anticimex i Stenløse kan hjælpe dig med bekæmpelse af alle gængse skadedyr i Danmark. Hvad plager dig? Mus? Rotter? Væggelus? Eller et helt fjerde skadedyr? Fortæl os, hvad vi skal hjælpe dig med. Så opretter vi en sag på det og sender en skadedyrstekniker, der sørger for fjernelse af dine skadedyr i Stenløse.

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse i Stenløse?

Det afhænger af den opgave, som vi skal udføre for dig. Der er nærmest ikke to opgaver, som er ens. Derfor har vi ikke en, samlet liste med priser for skadedyrsbekæmpelse i Stenløse eller andre steder i Danmark. Kontakt vores kundeservice pr. telefon eller brug kontaktformularen og beskriv situationen. I en del tilfælde kan du få oplyst prisen her, hvor de mere komplicerede sager kræver en dyberegående dialog. Den vil typisk foregå med den lokale skadedyrskonsulent.

Traditionel eller Smart bekæmpelse af skadedyr i Stenløse?

Vælger du, at Anticimex skal være dit skadedyrsfirma i Stenløse, kan du – udover den traditionelle bekæmpelse af skadedyr – også vælge SMART-løsningen.

Hvor traditionel skadedyrsbekæmpelse bruger gift, benytter SMART sig af teknologi og data. Dit udbytte er en mere effektiv indsats mod skadedyr i Stenløse.

SMART består af enheder, der fanger og/eller overvåger dit område. Observeres eller dræbes et skadedyr, sender enheden automatisk besked til det centrale kontrolsystem. 24/7/365. Derfor har vi det store overblik. Så vi kan sætte ind, hvor og hvornår det er nødvendigt.

Stadig flere af vores kunder vælger at skifte den traditionelle løsning ud med SMART.

Du er altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller ved at udfylde kontaktformularen.

Derfor skal vi bruge din mailadresse

Når vores tekniker har løst opgaven hos dig, skal der skrives en servicerapport. Så der er styr på dokumentationen. Du får en kopi af servicerapporten. Vi sender servicerapporten via e-mail. Derfor har vi brug for din (eller din kollegas) mailadresse, da du ellers ikke modtager rapporten.

Hvert besøg udløser en servicerapport.

Ønsker du, at der skal være flere modtagere af servicerapporten, kan det sagtens lade sig gøre. Så længe vi har mailadresserne.

Få hjælp – kontakt os

At du er landet på denne side, tyder på, at du har udfordringer med skadedyr. Lad os hjælpe dig med at få bugt med dem. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44