Rottebekæmpelse i København

Rottebekæmpelse i København

Rottebekæmpelse i København

Når det kommer til bekæmpelse af rotter i København, er der kun ganske få private kunder. De fleste privatpersoner vælger nemlig at benytte den kommunale ordning, som de allerede har betalt til over skatten.

Det er i meget højere grad virksomheder, offentlige institutioner og lignende, som vi hjælper. Kunder, som har brug for mere end den kommunale rottebekæmpelse kan tilbyde.

Hvis du ønsker at bruge den kommunale ordning, skal du dog henvende dig til Københavns Kommune.

Hvad har du brug for?

Når du henvender dig til os, sætter vi dig i forbindelse med en af skadedyrskonsulenterne hos Anticimex København. Sammen finder I den løsning, der passer til dit behov.

Traditionel eller Smart-løsning?

I mange år har rottebekæmpelse i København og resten af Danmark bestået af metaldepoter, hvori der har været rottegift. Denne traditionelle løsning er fortsat meget udbredt i Danmark. Ny lovgivning betyder, at der kun må være gift i de traditionelle depoter, når der er konstateret rotter.

Hos Anticimex tilbyder vi dog et intelligent alternativ, når det kommer til at fjerne rotter i København. Det er vores Smart-løsning, som benytter sig af intelligent teknologi, når det kommer til overvågning og bekæmpelse af rotter.

Derfor er Smart så effektiv til fjernelse af rotter i København

Når Smart-enheden observerer at en rotte går forbi eller går i fælden, giver den besked til vores centrale system. På den måde ved vi, hvor rotterne går i fælderne (eller forbi rottefælden) og hvornår det sker. Denne viden bruger vi til at sikre den bedst mulige sikring mod rotter. Vi sætter ind, hvor der er aktivitet. Smart kan bruges i kloakkerne, rundt om bygninger og inde i bygninger.

I Danmark har vi haft stor succes med vores Smart Pipe. Det er en intelligent fælde, som placeres i kloakkerne. Det er netop i kloakkerne, at de fleste rotter holder til. Når man bekæmper rotterne i kloakken, forebygger man, at de søger op mod overfladen.

Hvad kan du selv gøre for at undgå rotter?

Det er ikke muligt at gardere sig 100 procent mod rotter. Rotter er meget intelligente og tilpasser sig godt til forholdene. Der er dog en række ting, som du kan gøre, så du reducerer risikoen:

  • Sørg for at der er pænt ryddet op omkring dine bygninger, så rotterne ikke kan bygge reder.
  • Lad være med at fodre fugle. Når du fodrer fuglene, er der stor sandsynlighed for at du også fodrer rotterne
  • Sørg for at afløbsriste omkring dine bygninger er skruet godt fast

Vil du vide mere? kontakt os

Når det kommer til at bekæmpe rotter, har Anticimex meget at byde på. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44