Skadedyrsbekæmpelse i Aarhus

Fjernelse af skadedyr i Århus

Du kan trygt benytte os, når du har brug for at fjerne skadedyr i Århus. Vi har mange års erfaring med at bekæmpe skadedyr. Anticimex har været i Danmark siden 1999.

Anticimex favner bredt

Når det kommer til at slippe af med skadedyr i Århus, er Anticimex derfor et godt valg. Vores tjenester favner meget bredt. Der er dog en række skadedyr, som forekommer hyppigere end andre. Det er hvepse, myrer, væggelus, fugle, rotter og mus.

Når det kommer til at fjerne skadedyr, er Anticimex et godt valg. Kontakt os og fortæl, hvilke skadedyr du ønsker fjernet. Så skal vi nok løse dine problemer. Hurtigt og effektivt.

Hvis du har rotter og ønsker at bruge den kommunale rottebekæmpelse, skal du kontakte kommunen.

Lad os hjælpe dig med at få en normal hverdag tilbage. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden

Skadedyrsbekæmpelse i Århus – det er Anticimex

Det er ingen spøg at have skadedyr. Jo hurtigere du melder dine problemer til os, jo hurtigere kan vi sætte ind mod dit problem. Som skadedyrsfirma i Århus er vi vant til at give borgere og virksomheder få ro i deres hverdag. At vende tilbage til en hverdag uden skadedyr.

Når du kontakter os, opretter vi en sag på bekæmpelsen, som bliver sendt til vores tekniker. Han tager kontakt til dig, så I kan aftale nærmere tidspunkt for bekæmpelse.

Han vil typisk ringe til dig fra et ”skjult nummer”. Du skal derfor være forberedt på, at du får et kald fra en, som du ikke lige kan se, hvem er. Det er vores erfaring, at mange ikke tager kald fra numre, som de ikke kender. Derfor gør vi opmærksom på dette. Lykkes det ikke teknikeren at få fat i dig i første omgang, prøver han/hun igen. Indtil det lykkes at få fat på dig og I får lavet en aftale.

Når teknikeren har besøgt dig, får du servicerapport. Rapporten bliver sendt til den e-mail, som du har angivet. Du får en servicerapport for hvert besøg. Så du kan følge med i, hvad der sker.

Bestil din skadedyrsbekæmpelse i dag

Kontakt os allerede i dag for at bestille en tekniker til at løse dine problemer. Mange skadedyr har det med at yngle kraftigt. Derfor gælder det om at få stoppet problemet så hurtigt, som det er muligt.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44