Skadedyrsbekæmpelse i Aalborg

Anticimex Aalborg - dit skadedyrsfirma i Aalborg

Vælg os som din samarbejdspartner, når det kommer til effektiv bekæmpelse af skadedyr i Aalborg. Vores skadedyrsteknikere har stor erfaring med at forebygge og bekæmpe en lang række skadedyr, så vi kan også hjælpe dig med dine udfordringer.

Det er også uanset om du er en stor virksomhed, en lille café eller er privatperson.

Så uanset om du har brug for væggelusbekæmpelse , rottebekæmpelse eller fjernelse af flagermus, kan vi hjælpe dig. Ring til os i dag og hør, hvordan vi kan bekæmpe fjerne dine skadedyr. Du kan også bruge kontaktformularen nederst på denne side.

Hvad koster det at bekæmpe skadedyr i Aalborg?

Det kommer an på, hvad vi skal hjælpe dig med. Skal vi fjerne et hvepsebo fra din udestue eller vil du have en serviceaftale, der dækker bekæmpelse af en lang række skadedyr? Eller noget derimellem.

Derfor har vi ingen prisliste, der indeholder alle de løsninger, som vi tilbyder. En stor del af disse er nemlig lavet specielt til den enkelte kunde.

Det bedste du kan gøre er derfor at kontakte os for at høre nærmere. Så du får den rette løsning til den rette pris.

Hvad kan du selv gøre for at forebygge skadedyr?

I mange tilfælde kan du selv gøre noget for at forebygge mod skadedyr, så du ikke får forstyrret din hverdag. I vores FAQ har vi samlet informationer om, hvad du kan gøre. Den bliver løbende udvidet. Du finder udvalgte links her på siden.

Smart skadedyrsbekæmpelse - noget for dig?

Hos Anticimex kan du få traditionel skadedyrsbekæmpelse. Og så kan du få Smart skadedyrsbekæmpelse. Vores Smart-løsning er baseret på avanceredet teknologi og brugen af data. Og INGEN brug af gift. Med Smart kan du få overvågning og bekæmpelse af skadedyr (rotter, mus, møl og kakerlakker) 24/7. Går der en rotte i fælden eller observerer en Smart-enhed, at der passerer et skadedyr, gives besked til den centrale kontrolsystem. Så der kan sættes hurtigt ind.

Hvis du vil vide mere om Smart, anbefaler vi, at du deltager i vores webinar. Det varer en lille halv time og vil give dig svar på, hvad Smart kan gøre for dig. Meld dig til webinaret her.

Hvem er Anticimex?

Anticimex er et af Danmarks største firmaer inden for bekæmpelse af skadedyr. På landsplan er vi 120 ansatte, hvoraf 100 er skadedyrsteknikere. Vi har været i Danmark siden 1999. På verdensplan finder du 5.500 Anticimex-ansatte, fordelt på 18 lande. Anticimex blev stiftet i Sverige i 1934.

Kontakt os i dag

Brug kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44 og fortæl, hvad du har brug for. Så finder vi en løsning til dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44