Skadedyrsbekæmpelse i Horsens

Vi har også løsningen, der passer til dit behov

Uanset om du er en privatperson, der skal have fjernet myrer i din bolig eller du har en boligforening, der har brug for en stor løsning til forebyggelse og bekæmpelse af en lang række skadedyr, kan vi løse opgaven. Anticimex har været i Danmark siden 1999 og har stor erfaring med at fjerne skadedyr i Horsens og resten af landet. Vi er i dag 120 ansatte, hvoraf de 100 er teknikere fordelt over hele landet. Vi har også en tekniker i nærheden af dig. Du kan derfor trygt vælge Anticimex Horsens som dit skadedyrsfirma i Horsens.

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse i Horsens?

Fordi der er så stor forskel på opgaverne, har vi ingen komplet liste med priser for skadedyrsbekæmpelse i Horsens. Derfor beder vi dig kontakte os og fortælle, hvad du har brug for.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på denne side. Når vi ved, hvilke udfordringer du har med skadedyr i Horsens, kan vi tilbyde dig den rette løsning, til den rette pris.

Gode tip og råd om skadedyr

Hvis du har (eller ikke vil have) skadedyr i Horsens og gerne vil vide, hvad du selv kan gøre, for at undgå det fremover, så læs vores sider med gode råd (https://www.anticimex.com/da-dk/faq/) om, hvordan du reducerer risikoen for at du skal bestille en fjernelse af skadedyr hos dig i Horsens.

Hvorfor har vi brug for din mailadresse?

Det er der flere grunde til. Når vores tekniker har gennemført sin skadedyrsbekæmpelse hos dig i Horsens, skriver han/hun en servicerapport. Den skal du have en kopi af, så du ved, hvad der er sket. Der vil også stå, om der er brug for opfølgningsbesøg. Hvert besøg hos dig udløser en ny servicerapport. Denne rapport sender vil til dig pr. mail. Hvis det passer dig bedst, at der er flere modtagere af servicerapporten, kan det sagtens lade sig gøre. Vi skal bare have mailadresserne.

Desuden sender vi også fakturaen til dig pr. mail. Foretrækker du at betale via EAN, kan du også det.

Kontakt os og få hjælp

At du er landet på denne side antyder, at du har udfordringer med skadedyr i Horsens. Kontakt os nu og fortæl os, hvad du har brug for. Så du kan få gjort noget ved situationen og få din normale hverdag tilbage. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44