Skadedyrsbekæmpelse på Lolland

Fortæl os, hvad der plager dig

Før vi kan sende en skadedyrstekniker afsted for at klare bekæmpelsen af skadedyrene, har vi brug for nogle oplysninger fra dig: Hvilket skadedyr er det, hvilket omfang og hvor du har behovet for hjælp. I de fleste tilfælde er det nok til, at vi kan sætte opgaven i gang.

Prisen for skadedyrsbekæmpelse på Lolland?

Det afhænger af opgaven. Hvilke skadedyr skal vi fjerne hos dig på Lolland? Er det skægkræ, måger eller hvepse? Der er stor forskel på disse (og de mange andre løsninger, som vi kan tilbyde dig) løsninger. Derfor har vi ikke en samlet liste med priser for fjernelse af skadedyr på Lolland eller andre steder.

Kontakt os og fortæl, hvad du har brug for. På baggrund af dine oplysninger, vil vores kundeservice i mange tilfælde kunne fortælle dig, hvad det koster at få løst din udfordring.

Traditionel og/eller SMART skadedyrsbekæmpelse på Lolland – hvad passer dig bedst?

Når du vælger Anticimex som dit skadedyrsfirma på Lolland, kan vi tilbyde dig mere end den traditionelle skadedyrsbekæmpelse, som du sikkert allerede kender. Vi kan også tilbyde dig vores SMART-løsning. I stedet for gift benytter SMART-løsningen teknologi og data. Denne kombination har vist sig særdeles effektiv. Ikke kun i Danmark.

Deltag i vores webinar

SMART er et opgør med den gamle måde at bekæmpe skadedyr på. SMART-enhederne (overvågning- og/eller bekæmpelsesfælder) melder til centralsystemet, når der er observeret eller slået et skadedyr ihjel hos dig på Lolland. Derved kan vi meget hurtigere sætte ind og bekæmpe mere effektivt.

I vores webinar, der varer en lille halv time, får du svar på de spørgsmål, der dukker op i forbindelse med SMART. Tilmeld dig her (https://www.anticimex.com/da-dk/webinar/food-smart-skadedyrsbekaempelse/). Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via kontaktformularen nederst på denne side.

Hvem er Anticimex?

Du finder Anticimex på Lolland og i resten af Danmark. Vi er landsdækkende og har 120 ansatte. Deraf er 100 teknikere. På verdensplan finder du Anticimex i 19 lande. Udover i Danmark, finder du os blandt andet også i USA, Spanien, Sverige, Singapore og Australien. Efterhånden er vi mere end 7.000 Anticimex-medarbejdere. Det hele startede i Sverige i 1934. I Danmark startede vi i 1999.

Få hjælp – kontakt os

At du er havnet på denne side om bekæmpelse af skadedyr på Lolland kunne tyde på, at du har brug for hjælp. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen. Så finder vi en løsning, der hjælper dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44