Skadedyrsbekæmpelse i Fredericia

Skadedyr i Fredericia – dem klarer vi for dig

Siden 1999 har Anticimex klaret skadedyrsbekæmpelse i Fredericia og resten af Danmark. På landsplan har vi cirka 100 skadedyrsteknikere, som klarer forebyggelse og bekæmpelse af skadedyr. De er uddannet i, hvordan de skal bekæmpe de forskellige skadedyr. Når det kommer til at fjerne skadedyr i Fredericia, kan du regne med os. Uanset om du har skadedyr i hjemmet, i din butik, på dit lager eller et andet sted.

Anticimex – dit skadedyrsfirma i Fredericia

Udover at have dygtige teknikere, har vi også en række løsninger, som du kan få glæde af. En af disse løsninger er vores Smart. Smart er en intelligent og giftfri måde at bekæmpe skadedyr med. Det gælder især rotter, mus, møl og kakerlakker.

Stadig flere af vores kunder kan se fordelene ved at bruge en mere miljøvenlig skadedyrsbekæmpelse end de traditionelle løsninger tilbyder. Måske det er noget for dig? Når vi skal fjerne skadedyr i Fredericia for dig.

Hvad koster skadedyrbekæmpelse i Fredericia?

Det hurtige svar er: ”Det kommer an på…” Derfor varierer skadedyrsbekæmpelsespriser i Fredericia meget. Skal du have sikret din fødevarevirksomhed mod skadedyr vil det koste meget mere end hvis du skal have fjernet sølvfisk fra dit badeværelse.

Kontakt os derfor for at få nærmere oplysninger om, hvad det vil koste at få løst dine udfordringer med skadedyr.

Er der tale om et simpelt job (bekæmpelse af myrer i dit hus eller bekæmpelse af sølvfisk, kan du få prisen med det samme. I de mere komplicerede sager, hvor der er mange ting, der spiller ind, kontakter vores konsulent dig for at høre, hvad vi kan gøre for dig. På baggrund af dine krav og ønsker får du et løsningsforslag og en pris. Accepterer du vores løsningsforslag, sætter vi gang i de aftalte tiltag.

Vi holder dig opdateret

Når du har bestilt fjernelse af skadedyr i Fredericia og har haft besøg af vores tekniker, sørger vi for, at du ved, hvad der er sket. Du får en servicerapport, der beskriver, hvad der er sket, da vores tekniker var hos dig. Du får en servicerapport efter hvert besøg. Denne rapport bliver sendt til din e-mail. Derfor har vi brug for din e-mail.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44