Skadedyrsbekæmpelse i Holstebro

Fortæl os, hvad du har brug for

Hvis du har fået skadedyr i Holstebro eller gerne vil forebygge, at du får det, så fortæl os, hvad du har brug for. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen. Jo bedre du beskriver, hvad du har brug for, jo bedre kan vi finde den type forebyggelse eller bekæmpelse af skadedyr, som du ønsker.

Brug Anticimex som dit skadedyrsfirma i Holstebro

Når du har udfordringer med skadedyr i Holstebro, så vælg Anticimex. Brug vores lokale teknikere til at løse opgaverne. Vores teknikere bliver løbende videreuddannet i de bedste metoder til at bekæmpe skadedyr, så de er forberedt på de situationer, som de kan komme ud for, når de besøger vores kunder.

Hvad koster det af fjerne skadedyr i Holstebro?

Fjernelse af skadedyr i Holstebro er en meget blandet størrelse. Der er meget stor forskel på de forskellige opgaver. Nogle opgaver enkle at udføre (bekæmpelse af myrer), hvor andre kræver en langvarig indsats og avanceret udstyr. Derfor har vi ingen liste for skadedyrsbekæmpelsespriser i Holstebro. Kontakt os for yderligere information.

Hvordan forløber en skadedyrsbekæmpelse i Holstebro?

Det hele starter med, at du kontakter os og fortæller os, hvad du har brug for. På baggrund af de oplysninger, som du giver os, opretter vi en sag på din opgave. Det er typisk enkeltstående job, som håndteres på denne måde.

Hvis opgaven er mere omfangsrig og kompliceret, skal du tale med en af vores skadedyrskonsulenter. I fællesskab finder I den løsning, som du har brug for. Når aftalen er indgået, kontakter vores skadedyrstekniker dig for at aftale tid for besøg hos dig.

Efter at teknikeren har udført sine opgaver i henhold til det aftalte, laver han en servicerapport. Servicerapporten fortæller, hvad teknikeren har observeret og foretaget sig i løbet af besøget hos dig. Du får en servicerapport efter hvert enkelt besøg.

På den måde kan du følge med i, hvad der er sket. Servicerapporten bliver sendt som PDF-dokument til dig e-mail. Derfor er det vigtigt, at vi får din mailadresse. Ellers kan vi ikke sende rapporten til dig. Du kan sagtens få sendt servicerapporten til flere e-mailadresser, hvis du har behov for det.

Med hensyn til betaling for indsatsen, kan du vælge om du vil have fakturaen sendt pr. mail eller om du ønsker at bruge EAN.

Fortæl os, hvad du har brug for. Vi er klar.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44