Skadedyrsbekæmpelse i Kolding

Skadedyrsbekæmpelse i Kolding

Hvad har du brug for?

Når det kommer til skadedyrsbekæmpelse i Kolding, kan vi hjælpe dig med det brede udvalg af skadedyr, som kan give dig problemer. De hyppigste skadedyr, som vi bekæmper og fjerner i Kolding, er rotter, væggelus, mus, hvepse og myrer. Men vi kan også klare de andre.

Du kan derfor trygt få en skadedyrstekniker fra Anticimex Kolding til at stå for af bekæmpelsen af skadedyr hos dig.

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse i Kolding?

Det afhænger af, hvad du har brug for. Skal du have fjernet et hvepsebo i din carport, er prisen meget lavere end hvis din fødevarevirksomhed skal have installeret Smart skadedyrsbekæmpelse på hele din store fabrik. Der er stor forskel prisen for skadedyrsbekæmpelse i Kolding, da opgaver og omfang også varierer meget.

Job eller kontrakt på skadedyrsbekæmpelse i Kolding?

Hvad dækker dit behov bedst? At vi kommer og løser en enkeltstående opgave? Det kunne være et job, hvor vi fjerner flagermus hos dig. Eller har du brug for bekæmpelse af rotter? Det foregår på kontrakt.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på denne side og fortæl os, hvilke skadedyr vi skal fjerne hos dig i Kolding. Vælg os som dit skadedyrsfirma i Kolding.

Hvordan foregår det?

Når du bestiller os til fjernelse af skadedyr i Kolding, sætter vi ind i henhold til det, som vi har aftalt. Er der tale om et simpelt job, kan vores kundeservice sætte opgaven i gang. Er der tale om en kontrakt eller et avanceret job, bliver du stillet videre til en skadedyrskonsulent. Så I kan få alle detaljerne på plads.

Når aftalen er indgået, vil vores erfarne tekniker løse opgaven, så du kan få din normale hverdag igen. Når opgaven er løst, laver han en servicerapport, som du får en kopi af. Den sender vi til dig pr. e-mail. Derfor er det vigtigt, at vi har en korrekt mailadresse til dig. I modsat fald modtager du ikke rapporten, der beskriver hvad vi har lavet hos dig.

Smart fjernelse af skadedyr i Kolding

Hos Anticimex kan du få den traditionelle skadedyrsbekæmpelse. Og så kan du få Smart skadedyrsbekæmpelse. Smart er vores højteknologiske alternativ til den traditionelle bekæmpelse af skadedyr. Med Smart bruger man teknologi og data til at bekæmpe skadedyrene. I stedet for at bruge gift.

Ud over at være giftfri er Smart-løsningen også… Smart. Den bruger data fra Smart-enhederne, så indsatsen mod skadedyr kan sættes ind, hvor effekten er størst.

Det er på mange måder et opgør med den normale måde at bekæmpe skadedyr. Måske er det også noget for dig? Deltag i vores webinar og få et indtryk af, hvad Smart kan gøre for dig. Webinaret tager en lille halv time. Meld dig til her.

Kontakt os i dag

Fortæl os, hvad du har brug for. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44