Skadedyrsbekæmpelse i Randers

Hvilke skadedyr kan vi hjælpe dig med?

Vi kan hjælpe dig med en lang liste af skadedyr, når du har behov for skadedyrsbekæmpelse i Randers.

Bestil fjernelse af skadedyr i Randers

Kontakt os på telefon 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl os, hvad du har brug for. Så sender vi en skadedyrstekniker, der kan løse opgaven.

Er der tale om en enkeltstående opgave, kan vores kundeservice oprette opgaven med det samme. Det kunne være, at du skulle have fjernet et hvepsebo fra carporten.

Hvis du har brug for en mere omfattende bekæmpelse af skadedyr, skal du tale med en skadedyrskonsulent før vi sætter gang i skadedyrsbekæmpelsen i Randers. Så både du og vi er sikre på, at det er en korrekte løsning og pris, som vi tilbyder dig. Det kunne være en kontrakt på bekæmpelse af rotter.

Hvad er prisen på skadedyrsbekæmpelse i Randers?

I mange tilfælde er bekæmpelse af skadedyr meget forskellige. Et væggelusangreb kan være lille eller meget omfattende. En stor kontrakt på bekæmpelse af rotter i kloakken og over jorden med en Smart-løsning er dyrere end den lille traditionelle løsning. Derfor har vi ingen fast prisliste over alle vores ydelser. Kontakt os og fortæl os, hvad du har brug for. Så kan vi give dig prisen, der passer til løsningen, som du har brug for.

Hvem hjælper vi med skadedyrsbekæmpelse i Randers?

Vi har alle kundetyper: fødevarevirksomheder, butikker, institutioner, private m.m. Kort sagt kan vi hjælpe alle med at fjerne skadedyr i Randers. Du kan derfor trygt vælge Anticimex, som dit skadedyrsfirma i Randers. I Danmark er vi 120 ansatte i Anticimex. Af dem er de 100 skadedyrsteknikere, der bor spredt ud over hele landet. Der bor også en i nærheden af dig, som kan bistå dig med at fjerne skadedyr i Randers.

Job eller kontrakt?

Ønsker du at tegne en kontrakt på skadedyrsbekæmpelse eller blot at bestille et enkelt job? Vi kan hjælpe dig med begge dele. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Vi holder dig opdateret

Når vores tekniker har udført sin opgave hos dig, skriver han/hun en servicerapport, der beskriver, hvad der er sket. Nogle gange er der brug for flere besøg. Hvert besøg udløser en servicerapport. Du får en kopi servicerapporten, så du har dokumentationen i orden. Vi sender rapporten til dig pr. mail. Derfor er det vigtigt, at du giver os din mailadresse. Ønsker du, at der skal være flere modtagere af servicerapporten? Ikke noget problem, så længe du giver os de relevante mailadresser.

Kontakt os

Kontakt os nu og fortæl os, hvad du har brug for. Så vi kan sætte en bekæmpelse af dine problemer i gang. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44