Skadedyrsbekæmpelse i Silkeborg

Skadedyrsbekæmpelse i Silkeborg

Hvad er prisen på Skadedyrsbekæmpelse i Silkeborg?

Det enkle svar er, at det afhænger af…

Hvilket skadedyr generer dig Silkeborg og hvad er omfanget? Ønsker du at bestille et enkeltstående job på fjernelse af skadedyr (f.eks. hvepse) i Silkeborg eller har du brug for en kontrakt på rottebekæmpelse? Bekæmpelse af væggelus på dit hotel? Eller noget helt fjerde?

Fordi der er så mange variabler, når det kommer til skadedyrsbekæmpelse i Silkeborg (og resten af landet), har vi ikke en komplet prisliste, der giver prisen på alle typer fjernelse af skadedyr i Silkeborg.

Ring 69 15 17 44 eller skriv til os via kontaktformularen nederst på siden og fortæl os, hvad du har brug for. Så vi kan præsentere dig for den rette løsning og den rette pris på af slippe af med dine skadedyr i Silkeborg. Lad os være dit skadedyrsfirma i Silkeborg.

Hvem er Anticimex?

Anticimex er et af Danmark største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse. Du finder Anticimex i Silkeborg og resten af Danmark. Vi er 120 ansatte, hvoraf 100 er skadedyrsteknikere. Du finder også Anticimex i 17 andre lande, deriblandt Sverige, Australien, Spanien og USA. På verdensplan er vi godt på vej mod 6.000 ansatte.

Rottehunde, intelligente fælder og overvågningsfælder

Skadedyrsbekæmpelse har lignet sig selv i mange år. ”Same procedure as last year”. Sådan er det ikke hos Anticimex. Vi fokuserer meget på løsninger, der mere effektivt –nedkæmper skadedyr i Silkeborg og resten af verden.

I Danmark har vores kunder stor glæde og nytte af vores korps af rottehunde. Disse specialtrænede hunde er meget dygtige til at opspore og nedkæmpe rotter. Stadig flere af vores kunder ønsker at have rottehunde med i deres aftale. Anticimex startede i Danmark i 1999. Samme år fik vi vores første rottehund. I dag har vi 6 hunde, som er fordelt over hele landet.

Du kender sikkert rottefælderne, som står rundt om bygningerne i gadebilledet. Den traditionelle måde at bekæmpe rotter på. Hos Anticimex har vi SMART. I stedet for gift benyttes intelligent teknologi og data til at bekæmpe rotterne. De enkelte SMART-enheder er forbundet til et centralt system. Hvis en gnaver observeres/slås ihjel af en SMART-enhed, sendes besked til centralsystemet. Det giver overblik over hele situationen: Hvor er der brug for indsats? Det giver en bedre bekæmpelse.

Måske er Smart også noget for dig?

Deltag i vores webinar og bliv klogere på, hvorfor en stadig større del af vores kunder vælger den smarte løsning. Det tager en lille halv time. Du kan tilmelde dig via dette link (https://www.anticimex.com/da-dk/webinar/food-smart-skadedyrsbekaempelse/).

Kontakt os i dag

At du er havnet på denne side, kunne tyde på, at du har brug for assistance i forhold til skadedyr. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44