Skadedyrsbekæmpelse i Vejle

Skadedyrsbekæmpelse i Vejle

Hvem er Anticimex?

Vi er et af Danmarks største skadedyrsfirmaer i Danmark. Vi har fjernet skadedyr i Vejle og resten af Danmark siden 1999. Når du vælger os som dit skadedyrsfirma i Vejle, vælger du et erfarent firma. I Danmark er vi 120 ansatte. Af disse er 100 er skadedyrsteknikere, som hver dag bistår vores kunder med bekæmpelse af skadedyr.

Hvilke priser har I på skadedyrsbekæmpelse i Vejle?

Vi har ikke en komplet prisliste på samtlige løsninger, som vi tilbyder inden for fjernelse af skadedyr i Vejle eller resten af landet. Vores løsninger tilpasses den enkelte situation. Forskellige situationer, forskellige priser.

Har du brug for skadedyrsbekæmpelse i Vejle, så ring til vores kundeservice og fortæl, hvad du har brug for. Afhængig af, hvilket skadedyr vi skal hjælpe dig af med i Vejle, vil du skulle tale med vores kundeservice eller en skadedyrskonsulent. Vores kundeservice kan hjælpe dig med de enkle opgaver. Det kunne være, at du ønsker at bestille myrebekæmpelse i og omkring dit parcelhus. De mere komplekse sager kræver, at der kommer en skadedyrskonsulent på banen. Hvis du har en hotelkæde, der har brug for en kontrakt på bekæmpelse af forskellige skadedyr i Vejle og de øvrige steder hvor du har hoteller.

Vi holder dig orienteret

Når vores skadedyrstekniker har klaret dine skadedyr i Vejle, skriver han/hun en servicerapport, som beskriver, hvad der er sket. Denne rapport får du også. Så du kan følge med i, hvad der er sket. Du får en rapport efter hvert besøg. Servicerapporten bliver sendt til dig pr. mail, som en PDF-fil. Det er derfor vigtigt, at du fortæller os, hvilken mailadresse vi skal sende til. Hvis rapporten skal sendes til flere adresser, kan det også sagtens lade sig gøre. Så længe vi har mailadresserne.

Smart Skadedyrsbekæmpelse – noget for dig?

Hos Anticimex kan du - udover den traditionelle skadedyrsbekæmpelse – vælge Smart skadedyrsbekæmpelse. Hvor de traditionelle løsninger typisk er baseret på anvendelse af gift, bruger Smart-løsningen teknologi og data til at vinde over skadedyrene.

Oprindeligt blev Smart opfundet til at bekæmpe rotter. Især i kloakkerne, hvor størstedelen af rotteproblemerne stammer fra. Siden er der også kommet bekæmpelse af rotterne over jorden, der er kommet bekæmpelse af mus, møl og kakerlakker.

Smart-enheder er forbundet til et centralt system. Observerer eller dræber en Smart-enhed et skadedyr, meddeles dette til systemet. Det giver et godt overblik over, hvad der sker hvor og hvornår. Det giver overblikket til at sætte ind med målrettet bekæmpelse af skadedyrene. Og derved bedre resultater.

Stadig flere af vores kunder får øjnene op for Smart.

Måske Smart også er noget for dig?

Deltag i vores webinar og få svaret. Webinaret varer en lille halv time og giver svar på de spørgsmål, der typisk stilles. Meld dig til her.

Skriv eller ring til os

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 69 15 17 44 eller bruge kontaktformularen herunder. Vi glæder til at høre fra dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44