Rottebekæmpelse i Haderslev

Rottebekæmpelse i Haderslev

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Fortæl os, hvad du har brug for

For at kunne tilbyde dig den rette rottebekæmpelse i Haderslev, har vi behov for at vide, hvilke behov løsningen skal dække i forhold til forebyggelse og fjernelse af rotter i Haderslev. Derfor er det vigtigt, at du taler med vores lokale skadedyrskonsulent, så han kan analysere din situation og behov for løsning.

Ring til os på tlf. 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen, så du kan komme i kontakt med vores konsulent.

Ingen standardløsninger – ingen standardpriser

Når det kommer rottebekæmpelse, har vi ingen standardløsning, som vi bare tager ned fra hylden. Din pris er baseret på, hvilken løsning, du har brug for. Det er årsagen til at dialogen med dig er så vigtig. Jo bedre vi kender din forretning og dine behov, jo bedre kan vi finde den rette løsning til dig.

Sådan har vi hjulpet andre med rottebekæmpelse

Anticimex har været i Danmark siden 1999. Siden da har vi hjulpet stort set alle typer virksomheder med at bekæmpe rotter. Læs her, hvordan vi har hjulpet andre. Det kan give dig et indtryk af, hvad vi kan gøre for dig.

Smart rottebekæmpelse er fremtiden

I længere tid end ret mange kan huske, har man brug kasser med rottegift til at bekæmpe problemer med rotter. I dag må man kun have gift i kasserne, når der er konstateret rotter. Det er fortsat en udbredt løsning.

Der er dog et intelligent og giftfrit alternativ: Smart rottebekæmpelse

Her går avanceret teknologi og brug af data hånd i hånd. Overvågnings- og bekæmpelsesfælder melder, når der er aktivitet (en passerende eller drab af en rotte). Meldingen går til et centralt system, så man har det store overblik over hele situationen. Dette overblik gør det muligt at sætte forebyggelse og indsats ind, hvor det er nødvendigt. Hurtigt og målrettet.

Stadig flere af vores kunder får øjnene op vores Smart-løsning. Smart rottebekæmpelse findes både til rottebekæmpelse under jorden i kloakkerne og over jorden.

Kontakt os for en aftale

Ring eller skriv til os via kontaktformularen for at få en aftale med vores skadedyrskonsulent, så vi kan hjælpe dig i kampen mod rotterne.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44