Rottebekæmpelse i Varde

Rottebekæmpelse i Varde

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Forebyggende indsats og effektiv rottebekæmpelse i Varde

Hos Anticimex kan du få en aftale, som dækker dine behov for forebyggende indsats og effektiv bekæmpelse af rotter i Varde.

Din aftale indeholder en bygningsgennemgang, hvor en skadedyrstekniker gennemgår din bygning for ting, der kan forbedres. Så det er nemmere at holde rotterne ude.

Derudover sætter vi enheder i henhold til det behov, som du har. Stadig flere af vores kunder anvender SMART, som er vores elektroniske og giftfri system til overvågning og bekæmpelse af rotter. Der er både overvågnings- og bekæmpelsesenheder. Over og under jorden. Læs her, hvordan vi har hjulpet andre med deres kamp mod rotter.

Hvad koster fjernelse og forebyggelse af rotter i Varde?

Der er mange løsninger til at bekæmpe rotter. Det skyldes, at der er mange individuelle faktorer, der skal tages med i betragtning, når den rette løsning skal vælges. Derfor har vi ingen fast prisliste på det at bekæmpe rotter.

For at forstå din situation og dine behov, bliver du kontaktet af vores skadedyrskonsulent. Sammen finder i frem til den rette løsning. Når løsningen er fundet, får du et tilbud, som du forhåbentlig accepterer. Derefter sætter vi i gang.

Hvem hjælper vi med rottebekæmpelse?

I dag hjælper vi en lang række brancher i Danmark. Små og store virksomheder, boligforeninger, kommunale enheder og mange andre. Desuden står vi også for den kommunale rottebekæmpelse i en række danske kommuner. Anticimex har cirka 100 skadedyrsteknikere, fordelt ud over hele Danmark. Det gør os til en af Danmarks største bekæmpere af rotter, mus og andre skadedyr.

Kontakt os og fortæl os, hvad du har brug for

At du er landet på denne side antyder, at du har brug for en løsning til forebyggelse og bekæmpelse af rotter. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder. Og fortæl os, hvad du har brug for. Så finder vi frem til den løsning, der løser dine rotteproblemer,

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44