Rottebekæmpelse i Horsens

Rottebekæmpelse i Horsens

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvem hjælper Anticimex med rottebekæmpelse i Horsens?

Hos Anticimex hjælper vi mange forskellige typer kunder med bekæmpelse af gnavere:

  • Dagligvarebutikker
  • Daginstitutioner
  • Produktionsvirksomheder
  • Landmænd
  • Boligforeninger
  • Og mange, mange flere

Derfor har vi stor erfaring med at fjerne rotter i Horsens. Vi tilbyder både traditionel og Smart rottebekæmpelse.

Hvis du ønsker at gøre brug af den kommunale rottebekæmpelse i Horsens, skal du kontakte kommunen for at anmelde rotter. De har ansvaret for fjernelse af rotter i Horsens, som du har betalt til via din ejendomsskat.

Har du brug for skadedyrsbekæmpelse af andre skadedyr i Horsens, så klik her.

Få den rette løsning

Når det kommer til at bekæmpe rotter, er der mange løsninger. Der er mange ting, der skal tages med i betragtning. Kravene til en fødevareproducent er meget strengere end for en landmand. Derfor har de brug for meget forskellige løsninger af sikring mod rotter.

Det er vigtigt, at vi får at vide, hvad du har brug for. Måske du har nogle certificeringer, som har særlige krav. Kontakt os derfor på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen, så vi kan sætte dig i forbindelse med din lokale skadedyrskonsulent.

Hvad koster rottebekæmpelse hos Anticimex?

Som nævnt er der meget stor forskel på de forskellige løsninger. Fra den helt traditionelle løsning med standarddepoter til den avancerede Smart-løsning med avanceret overvågning og bekæmpelse. Ud over den store forskel i anvendelsen af teknologi, er der også stor forskel på omfanget af opgaven. Hvis dit hovedlager skal sikres i alle ender og kanter mod rotter, vil prisen være markant højere end den lille efterskole.

Derfor kan vi ikke give dig en pris på, hvad en løsning vil koste for dig, før vi har fået et godt indblik i, hvad du har brug for. På baggrund af den analyse, som vores skadedyrskonsulent foretager, vil du få et tilbud, som matcher dine behov.

Vi holder dig opdateret

Når vores tekniker har været på besøg, får du en servicerapport. I servicerapporten kan du læse, hvad han har gjort. Denne servicerapport får du pr. mail, som en PDF-fil. Derfor er det vigtigt, at vi altid har den/de korrekte mailadresser. Ellers modtager du ikke rapporten. Indeholder din aftale flere adresser, kan du sagtens have forskellige mailadresser til de forskellige adresser. Vi kan også sende servicerapporten til flere adresser, hvis du ønsker det.

Minimer din risiko for rotter – kontakt os i dag

Lad os sørge for, at din risiko for rotter er minimal. Kontakt os pr. telefon eller via kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44