Rottebekæmpelse i Tønder

Rottebekæmpelse i Tønder

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvem kan vi hjælpe med rottebekæmpelse?

Når det drejer sig om bekæmpelse af rotter, bistår vi nærmest alle brancher i Danmark: boligforeninger, butikker, fødevarefabrikker, skoler, kommuner og mange andre. De har tegnet en kontrakt på rottebekæmpelse med os.

Personer eller virksomheder, der ønsker gratis fjernelse af rotter i Tønder, skal du benytte den kommunale rottebekæmpelse. Du skal henvende sig til Tønder kommune for at anmelde rotter. De får den ydelse, som de har betalt til via ejendomsskatten.

Hvad koster rottebekæmpelse i Tønder hos Anticimex?

Det afhænger af den valgte løsning. En række af vores kunder bestemmer sig for traditionel rottebekæmpelse, som består af de traditionelle rottefælder, der placeres rundt om bygninger.

Andre vælger at investere i vores intelligente Smart-løsning, hvor avancerede overvågnings- og bekæmpelsesenheder klarer opgaven. Helt uden brug af rottegift.

Ud over valget af teknologi er der også omfanget af den enkelte aftale.

Fordi der er så mange faktorer i spil, når det kommer til at bekæmpe rotter, har vi ikke EN prisliste med alle løsninger i. Prisen baseres på den optimale løsning. En løsning som vores kunder og vores skadedyrskonsulent via dialog finder frem til.

Vi har fjernet rotter i Danmark siden 1999

Anticimex har været i Danmark siden 1999. Siden da har vi fjernet mange rotter – også i Tønder.

Er Smart rottebekæmpelse noget for dig?

Længere oppe på denne side kunne du kort læse om vores Smart-løsning. Smart er et opgør med den traditionelle måde at bekæmpe rotter på. I stedet for at bruge rottegift, anvender Smart avanceret teknologi og data til at overvinde rotterne.

Ved hjælp af overvågnings- og bekæmpelsesfælder sørger vi for, at vi ved, hvor der skal sættes ind. Både over og under jorden.

En stor del af problemerne med rotter stammer fra kloakkerne. Ved hjælp af vores Smart Pipe kloakfælder bekæmper vi rotterne, hvor problemet er størst. Når den rotte bliver dræbt, sender Smart-enheden besked til centralsystemet om dette. På baggrund af data fra enhederne, får man overblikket over situationen og kan sætte ind, hvor behovet er.

Du er altid velkommen til at kontakte os pr. telefon 69 15 17 44 eller via kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44