Rottebekæmpelse i Skanderborg

Rottebekæmpelse i Skanderborg

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Fortæl os, hvad du har brug for

For at kunne tilbyde dig den helt rette bekæmpelse af rotter, har vi brug for at vide, hvad du har brug for. Der er nemlig stor forskel på de løsninger, som vi kan tilbyde dig.

Har du brug for en traditionel løsning med standarddepoter eller har du brug for den helt store løsning, fordi din fødevarevirksomhed har meget strenge krav? Eller måske noget midt imellem? Uanset hvad dit behov for skadedyrsbekæmpelse i Skanderborg er, har vi en løsning, der matcher, hvad du har brug for.

I dag hjælper vi en lang forskellige typer kunder, hvor vi står får forebyggelse og fjernelse af rotter i Skanderborg: fødevareproducenter, detailbutikker, børnehaver, skoler, boligforeninger og mange flere. Hver især har de en kontrakt, der beskriver, hvad vi skal gøre.

Det hele starter med, at du kontakter vores kundeservice. De vil sætte dig i forbindelse med en skadedyrskonsulent fra Anticimex Skanderborg. Så I kan tale om, hvilken løsning du har brug for.

Brug kontaktformularen nederst på siden eller ring til os på 69 15 17 44.

Smart eller traditionel rottebekæmpelse?

I mange år er der blevet fjernet rotter i Skanderborg på samme måde: Der er sat depoter op. Indtil for et par år siden var der gift i depoterne. Nu må der først være gift i, når der er konstateret rotter. I dag er der et intelligent og giftfrit alternativ: Smart.

Smart giver en ny mulighed for rottebekæmpelse i Skanderborg. Smart overvåger din ejendom 24/7. Sker der noget, meldes dette til centralsystemet og en bekæmpelse kan sættes i gang. I de traditionelle løsninger er der et antal servicebesøg om året (4-14 besøg om året), hvor depoterne bliver tjekket af en skadedyrstekniker. Med Smart kan der sættes hurtigere ind, så et eventuelt problem ikke når at vokse sig stort.

Yderligere kan du dokumentere, hvad der er sket hvor.

Du får besked

Når du har haft en servicetekniker på besøg, laver han en rapport. Den får du sendt pr. e-mail. Derfor er det meget vigtigt, at vi har din e-mail. Du bestemmer, hvem der skal modtage servicerapporten. Der kan sagtens være mere end en modtager af servicerapporten. Har du flere adresser, som skal dækkes af kontrakten, kan der sagtens være forskellige modtagere af servicerapporterne. Det er op til dig.

Kontakt os

Lad os få en dialog om, hvordan vi kan være din samarbejdspartner i kampen mod rotterne. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44