Rottebekæmpelse i Skive

Rottebekæmpelse i Skive

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Forebyggelse og bekæmpelse af rotter

Vi har stor erfaring med forebyggelse og bekæmpelse af rotter. Og skulle det blive nødvendigt, kan vi også fjerne rotterne for dig i Skive. Det vil vores lokale skadedyrstekniker klare. Det vil også være ham/hende, der sørger for, at du er beskyttet bedst muligt mod rotter.

Vi har været i Danmark siden 1999, så det er blevet til en del rottebekæmpelse i Skive og i resten af Danmark. I dag har vi mere end 100 teknikere på landsplan.

Hvad koster rottebekæmpelse i Skive?

Det afhænger helt og aldeles af, hvad du har brug for. Skal du have den helt store forkromede løsning eller er der tale en lille begrænset løsning? For at kunne tilbyde dig den rette løsning, har vi brug for at vide, hvad du har brug for. Når du har talt med vores skadedyrskonsulent, får du et tilbud på den løsning, som du har brug for. Vælger du at acceptere tilbuddet, går vi i gang.

For at komme i gang med den dialog om den rette løsning, beder vi dig kontakte os. Enten ved at bruge kontaktformularen på denne side eller ved at ringe til os på 69 15 17 44.

Skal du have Smart rottebekæmpelse i Skive?

Måske er det lidt tidligt at svare på. Men det er værd at overveje, hvis du gerne vil have effektiv og intelligent rottebekæmpelse. Smart er løsningen, der giver dig overvågning i og udenfor dine bygninger. Og som kan kombineres med højteknologiske rottefælder, der effektivt slår rotterne ihjel. Helt uden brug af gift.

Kommunal rottebekæmpelse

Hvis du ønsker at benytte den rottebekæmpelse, som kommunen står for, og som du allerede har betalt til over skattebilletten, skal du kontakte kommunen for at anmelde de rotter, som du har observeret. Du kan også fortælle kommunen om dine rotteproblemer via deres hjemmeside.

Hvad kan du selv gøre for at undgå problemer med rotter?

Der er en række ting, som du selv kan gøre, for at reducere muligheden for at få gnavere. Det drejer sig i høj grad om oprydning og vedligeholdelse på din ejendom. Madrester lokker rotterne til. Er din bygning ikke ordentlig vedligeholdt, kan rotterne nemmere komme ind.

Skriv eller ring til os

Få mere at vide, hvad vi kan gøre for dig Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44