Rottebekæmpelse i Hjørring

Rottebekæmpelse i Hjørring

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvad har du brug for?

Der er meget stor forskel på, hvilke løsninger vores kunder har brug for i forbindelse med bekæmpelse af rotter. Vi har ingen standardløsninger. Hver løsning tager udgangspunkt i, hvad der er behov for.

Derfor vil vores skadedyrskonsulent kontakte dig, så I kan få en snak om, hvad du har brug for. På baggrund af jeres dialog og den efterfølgende analyse af data, får du et tilbud på rottebekæmpelsen i Hjørring.

Hvad koster en aftale?

Det afhænger af, hvad du har brug for. Hver aftale er baseret på en analyse af situationen, som er forskellig fra kunde til kunde. Derfor har vi ingen standardprisliste for forebyggelse og fjernelse af rotter i Hjørring og resten af Danmark.

Har du brug for rottehunde?

En række af vores kunder, har også brug for rottehunde. Det gælder især indenfor butikker. Vores rottehund er dygtige til at opspore og nedkæmpe rotter. Vi har 6 rottehunde i Danmark, som bliver sat ind, når det er nødvendigt.

Hvordan har vi hjulpet andre?

Anticimex har fjernet rotter i Hjørring og resten af landet siden 1999. Det er blevet til en del. Læs om nogle af de kunder, som vi har hjulpet med dette.

Skal det være SMART eller traditionel rottebekæmpelse?

Når du vælger Anticimex i Hjørring kan vi – udover den traditionelle rottebekæmpelse – tilbyde dig SMART rottebekæmpelse.

SMART bruger ikke rottegift. I stedet bruges avanceret teknologi og data. SMART består af overvågnings- og bekæmpelsesfælder. Hvis en SMART-enhed dræber eller observerer en rotte gå forbi, sendes besked til det centrale system, så vi ved hvad der er sket hvorhenne hvornår. På den baggrund kan vi sætte hurtigere ind. Mere målrettet og effektivt.

En stadig større del af vores kunder vælger den smarte rottebekæmpelse.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om SMART. Ring på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Derfor skal vi bruge din e-mail

Når vores tekniker var været på besøg hos dig, får du en servicerapport, så du ved, hvad der er sket og hvad teknikeren har observeret. Den sender vi pr. mail. Det behøver ikke være din mail, men blot den i firmaet, som har mest brug for at have rapporten. Er der flere, der skal have rapporten, så går det også sagtens, så længe vi har deres mailadresser.

Ring eller skriv til os

At du havnede på denne side, tyder på, at du har brug for hjælp mod rotterne. Det klarer vi. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44