Rottebekæmpelse i Frederikshavn

Rottebekæmpelse i Frederikshavn

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvem kan vi hjælpe med rottebekæmpelse i Frederikshavn?

Anticimex i Frederikshavn hjælper en bred vifte af virksomheder og institutioner med at forebygge og bekæmpe rotter. Så uanset om det er dit lagerhotel, dit hotel, din fødevarevirksomhed eller noget helt fjerde, der har brug for en effektiv løsning mod rotter, kan du regne med os.

Skal det være gratis, kontakt kommunen

Ønsker du at få fjernet rotter gratis i Frederikshavn, skal du kontakte kommunen, da det er dem der håndterer den bekæmpelse af rotter, som du betaler til via ejendomsskatten. Den kommunale rottebekæmpelse. På deres hjemmeside kan du anmelde rotter.

Traditionel eller SMART rottebekæmpelse

Der er stor forskel på, hvilke behov vores kunder har for rottebekæmpelse. Derfor har vi en bred vifte af løsninger, der tilgodeser de forskellige behov. For nogen er det nok med traditionel rottebekæmpelse. Andre har brug for en mere avanceret løsning, der sikrer dem yderligere. De har brug for SMART rottebekæmpelse. SMART benytter avanceret teknologi og data til at minimere vores kunders risiko for rotter. Observerer en SMART-enhed en rotte – eller dræber rotten, sendes besked på det centrale kontrolsystem. Derved har du og vi det store overblik over bekæmpelsen og kan sørge for, at rottebekæmpelsen passer til behovet. SMART bruger ikke rottegift. I stedet anvendes avanceret teknologi og data.

Stadig flere af vores kunder har fået øjnene op for fordele og udbytte ved at vælge SMART. Du kan læse mere om Anticimex SMART her.

Sådan har SMART hjulpet andre

Læs, hvordan SMART har hjulpet andre af vores kunder. Det kan måske give dit et billede af, hvilke muligheder det giver med denne intelligente løsning.

Læs mere

Frederikshavn Kommune har sagt farvel til 50.000 rotter

Hvem er Anticimex?

Anticimex har været i Danmark siden 1999. Vi hjælper vores kunder i kampen mod rotter og andre skadedyr. Vi er blandt de største inden for bekæmpelse af rotter i Danmark. Når det kommer til giftfri rottebekæmpelse, er vi de største.

Få hjælp mod rotterne – kontakt os

Brug kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44 og fortæl os, hvad du har brug for hjælp til.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44