Rottebekæmpelse i Sønderborg

Rottebekæmpelse i Sønderborg

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Vi kan også hjælpe dig

Hvad har du brug for?

Hos Anticimex Sønderborg har vi en lang række løsninger til forebyggelse og fjernelse af rotter i Sønderborg. Også en løsning der passer til dit behov. For at kunne tilbyde dig den rette løsning, skal vi kende dine behov. Derfor skal du tale med vores skadedyrskonsulent. På baggrund af dine oplysninger laver han et tilbud, som passer til dit behov.

Ring derfor til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden

Hvad koster rottebekæmpelse i Sønderborg?

Vi har ingen prisliste, som vi lige kan slå op i. Alle vores aftaler er nemlig baseret på den enkelte situation.

I nogle situationer kan et par traditionelle omkring bygningen gøre det. I andre situationer skal der meget mere til: elektroniske overvågnings- og fangstenheder rundt om bygningen, inde i bygningen og i kloakken. Nogen har brug for servicebesøg en gang om måneden, hvor andre kan nøjes med en gang i kvartalet.

Derfor er det så vigtigt med dialogen mellem dig og os.

Ønsker du at bruge den gratis, kommunale rottebekæmpelse, skal du kontakte Sønderborg Kommune. Du kan anmelde rotter på deres hjemmeside.

Traditionel eller Smart Rottebekæmpelse?

Hos Anticimex tilbyder vi begge dele.

Hvad forskellen er?

Formodentlig kender du den traditionelle rottebekæmpelse. Den består af kasser, der blev fyldt med gift. I 2016 blev loven ændret, så der ikke måtte være gift i kasserne, når der ikke var konstateret rotter på ejendommen. Først når der var problemer med rotter, måtte man lægge rottegift i kasserne. Når rotterne var nedkæmpet, blev giften fjernet igen. Indtil næste gang. Disse kasser bliver efterset kvartalsvist eller hyppigere. Afhængig af, hvad der er aftalt.

SMART er en intelligent løsning til rottebekæmpelse fra Anticimex. SMART er fællesbetegnelsen for en række overvågnings- og fangstenheder, der ikke giver rotterne nogle chancer. SMART-enhederne placeres på strategiske steder på din ejendom og/eller i din kloak. Er der aktivitet, bliver information om dette sendt til kontrolsystemet. Der kan sættes hurtigt og målrettet ind. Smart kører nemlig døgnet rundt, året rundt.

Analysen af dit behov afgør, hvad vi anbefaler. Det kan være enten/eller eller en kombination.

Kontakt os i dag.

Hvis du overvejer at få en aftale med Anticimex om rottebekæmpelse, så skriv via kontaktformularen eller ring til os på 69 15 17 44, så vi kan hjælpe dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44