Rottebekæmpelse i Kolding

Rottebekæmpelse i Kolding

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvad er forskellen?

Den traditionelle bekæmpelse er typisk gift stationer, som er blevet placeret rundt om bygningerne. Så håber man, at rotterne går ind i fælden og spiser af rottegiften. Du har sikkert set dem i gadebilledet. Ny lovgivning betyder dog, at det kun er når der er konstateret rotter, at der må være gift i depoterne.

Smart-løsningen bygger på anvendelse af moderne teknologi. På baggrund af en analyse af dine bygninger og området omkring dem, opsættes overvågningsenheder og bekæmpelsesfælder. Når eller hvis der er gnaveraktivitet, gives besked om dette til systemet, så der kan handles på baggrund af hændelsen.

Det betyder, at man ikke behøver at håbe på, at områdets rotter spiser af blokkene i fælden. Og at man ikke skal vente med at konstatere rotteforekomster til skadedyrsteknikere er på et af de årlige servicebesøg. Med Smart gives besked til systemet, så der hurtigt kan sættes ind.

Hvad har du brug for?

For at finde frem til den rette rottebekæmpelse i Kolding til dig, har vi brug for at vide, hvad du har brug for. Der er meget stor forskel på hvad den lille café og det store industrislagteri har brug for.

Derfor beder vi dig kontakte os, så du kan tale med en skadedyrskonsulent fra Anticimex Kolding.

På baggrund af jeres samtale laver konsulenten et tilbud, som dækker dine behov.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på denne side.

Hvad koster rottebekæmpelse i Kolding?

Som nævnt er der mange løsninger til forebyggelse og fjernelse af rotter i Kolding. Hver løsning tilpasses det aktuelle behov. Derfor er der ingen fast prisliste, som vi bare kan gengive her. Din pris vil derfor afspejle den løsning, som du har brug for.

Har du observeret rotter på loftet eller andetsteds på din ejendom og ønsker du at anmelde rotter til den kommunale rottebekæmpelse? Så skal du gøre dette via kommunens hjemmeside. Her vil også stå nærmere detaljer om, hvordan det foregår.

Kontakt os – vi er klar

Kontakt os allerede i dag og få mere at vide om, hvad vi kan gøre for dig. Vi er klar.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44