Rottebekæmpelse i Silkeborg

Rottebekæmpelse i Silkeborg

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Problemer med rotter kan og skal løses

Der er intet godt at sige om det at have rotter. Der er meget langt mellem dem, der synes det er ok. Til gengæld vil det være direkte ødelæggende for mange, hvis de får rotter. Enten fordi de har nogle certificeringer, der kræver nul forekomster af skadedyr eller fordi det vil gå ud over deres renommé. Rotterne bærer på sygdomme, gnaver i alt og er dårlige for omdømmet.

Hvad vil betyde for dig, hvis du får rotter?

Ved at sikre en effektiv forebyggelse og bekæmpelse af rotter, kan du minimere risikoen for de følger, som de uvelkomne gnavere medfører. Hos Anticimex Silkeborg finder en lang række løsninger, der bruges til at fjerne rotter i Silkeborg. Vi har den traditionelle rottebekæmpelse, vi har rottehunde og vi har Smart rottebekæmpelse.

I samarbejde med dig finder vi frem til den løsning, som passer bedst til din situation. Kontakt os derfor via kontaktformularen eller ved at ringe 69 15 17 44. Så kan du tale med vores lokale skadedyrskonsulent om, hvilken type rottebekæmpelse du har brug for i Silkeborg og hvor du ellers har brug for det.

Hvad koster rottebekæmpelse i Silkeborg?

Der vil sandsynligvis ikke være to aftaler, som er ens. Derfor vil priserne også variere. Der er ingen prisliste, som vi bare kan slå op i for at give svaret.

Prisen for at bekæmpe rotter kommer i høj grad an på, hvilken løsning du har brug for. For at sikre dig den optimale løsning, skal du tale med vores konsulent.

Hvis du ønsker at bruge den kommunale løsning, skal du kontakte kommunen for at anmelde rotter. Det kan du også gøre via deres hjemmeside. Det har du betalt til via din ejendomsskat. For mange er denne løsning dog ikke nok. Det kan skyldes krav fra certificeringer eller lignende.

Skal din rottebekæmpelse være Smart?

I mange år har kampen mod rotter i høj grad bestået af kasser, som er blevet fyldt med rottegift, som rotterne så skulle æde. I dag må man ikke have rottegift i depoterne hele tiden. Det er kun tilladt, når der er konstateret rotter. Og så efterses depoterne et antal gange i løbet af året. Det er en meget reaktiv løsning.

Men der er heldigvis alternativer: Smart.

Smart-løsningen består af både overvågning (24/7), bekæmpelse og dokumentation. Registrerer en af Smart-enhederne, at der går en rotte eller at rotten bliver dræbt, får centralsystemet besked. Det betyder, at du har overblikket og vi kan sætte meget hurtigere ind, hvis det er nødvendigt.

Så du vinder kampen over rotterne.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44