Rottebekæmpelse i Randers

Rottebekæmpelse i Randers

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvem hjælper vi med af fjerne rotter i Randers og omegn?

Vi betjener en meget bred vifte af kunder, når det kommer til fjernelse af rotter Randers:

  • Virksomheder
  • Institutioner
  • Skoler
  • Landmænd
  • Boligforeninger
  • Og mange flere

Vi kan også hjælpe dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af den kommunale rottebekæmpelse i Randers, som du har betalt til over din skat, skal du anmelde rotterne til kommunen. Enten via deres hjemmeside eller via deres hotline på 70 20 00 00.

Hvad har du brug for?

Som en af landets største rottebekæmpere, har vi mange løsninger på rottebekæmpelse i Randers. Derfor har vi brug for at vide, hvad du har brug for. Når du kontakter os, bliver du sat i forbindelse med vores lokale skadedyrskonsulent, der hjælper dig med at finde den rette løsning.

Traditionel eller Smart rottebekæmpelse

De sidste mange år har bekæmpelse af rotter bestået af depoter, som er sat rundt om bygningerne, som man ønskede sikret. For ændringen af loven indeholdt depoterne rottegift. Efter lovændringen må der kun være gift i depoterne, når der er konstateret rotter. Dette er den traditionelle løsning.

Et alternativ til dette er SMART. Her benyttes intelligent teknologi til at overvåge og bekæmpe rotterne. Smart bruger ikke gift. Overhovedet.

Hvordan foregår det?

Med udgangspunkt i dine behov og ønsker, får du et tilbud på at Anticimex forebygger og bekæmper rotter hos dig. Når du har accepteret tilbuddet, starter vi med en grundig bygningsgennemgang. Her tjekker en tekniker dine lokaler og arealer. Teknikeren kommer med anbefalinger til, hvad du kan gøre for at minimere risikoen for rotter. Du får en kopi af denne rapport.

Efterfølgende bliver de aftalte enheder (overvågning og fangstenheder) installeret.

Derefter vil kontrakten løbe i henhold til det aftalte. Efter hvert besøg får du en servicerapport, så du kan se, hvad der er sket og du har din dokumentation i orden. Den bliver sendt til den mailadresse, som du har angivet. Du bestemmer modtagerne af disse rapporter.

Kontakt Anticimex Randers og få mere at vide

Kontakt os allerede i dag for at få at vide, hvad vi kan gøre for dig. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44