Rottebekæmpelse i Holstebro

Rottebekæmpelse i Holstebro

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvad koster det?

Der er nok ikke to af vores løsninger inden for bekæmpelse af rotter, der er ens. Det skyldes, at den enkelte løsning tilpasses den enkelte situation. Derfor har vi ikke en samlet, komplet prisliste over alle vores løsninger. Individuelle løsninger kræver individuelle priser.

Før vi kan give dig et tilbud, har vi brug for at kende detaljerne omkring din situation. Derfor får du først et tilbud på forebyggelse og fjernelse af rotter i Holstebro, når vores skadedyrskonsulent har været i kontakt med dig og har analyseret dine behov. Og på den grund har fundet frem til den optimale løsning

Kommunal rottebekæmpelse i Holstebro

Hvis du ønsker en gratis løsning, skal du anmelde rotter til den kommunale rottebekæmpelse. Den har du betalt for via ejendomsskatten. Typisk kan du anmelde rotterne via kommunens hjemmeside.

Sådan har vi hjulpet andre

Siden 1999 har Anticimex stået for at fjerne rotter i Holstebro og resten af Danmark. Det er blevet til mange rotter. Læs her om nogle af de kunder, som vi har hjulpet.

Skal det være traditionel eller Smart rottebekæmpelse?

Hos Anticimex har vi både den traditionelle rottebekæmpelse og Smart rottebekæmpelse.

Den traditionelle løsning består af depoter med rottegift, som typisk placeres rundt om dine bygninger. Så skal rotterne spise giften og så dø af den. Sådan har det været i mange, mange år.

Smart rottebekæmpelse bruger ikke rottegift. I stedet benyttes avanceret teknologi og de data, som følger med. Når en Smart-enhed dræber eller observerer en rotte, gives besked om dette til det centrale system. Derved har vi overblik over den samlede situation hos dig. Derfor kan vi sætte hurtigt, målrettet og effektivt ind.

Du kan få Smart både til over og under jorden. Baseret på dit behov.

Hvem er Anticimex?

Anticimex er et af Danmarks største firmaer inden for rottebekæmpelse og skadedyrsbekæmpelse. Vi har teknikere fordelt over hele Danmark. Du kan derfor trygt anvende Anticimex i Holstebro. På verdensplan finder du også Anticimex i andre lande. Så vi fjerner både rotter i Holstebro, Madrid, Sidney og mange andre steder.

Kontakt os

At du er havnet på denne side, tyder på at du har brug for hjælp i forhold til rotter. Det kan vi hjælpe dig med. Ring til os på 69 15 17 44 eller skriv via kontaktformularen og fortæl os, hvad du har brug for hjælp til.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44