Rottebekæmpelse i Thisted

Rottebekæmpelse i Thisted

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvilken type rottebekæmpelse har du brug for i Thisted?

For at vi kan bidrage med den rette løsning, har vi brug for at kende din situation og dine behov. Derfor er det vigtigt, at vi får en god snak med dig om dette. Det vil typisk være med vores skadedyrskonsulent.

Uanset om du har et hotel, en dagligvarebutik, en fødevarevirksomhed eller noget helt ottende, har vi også en løsning, der passer til dit behov. På baggrund af dialogen mellem dig og konsulenten, laver vi et tilbud til dig, som du forhåbentlig accepterer.

Ønsker du gratis fjernelse af rotter i Thisted?

Hvis du vil have dine rotter i Thisted fjernet gratis, skal du anmelde rotterne til kommunen. Så vil de hjælpe dig med dette. Det er ikke en opgave for Anticimex Thisted.

Sådan har vi hjulpet andre med bekæmpelse af rotter

Efterhånden har vi hjulpet mange med rottebekæmpelse i Thisted og i resten af Danmark. Læs her et par eksempler på, hvordan vi har gjort livet surt (og kortere) for rotterne.

Traditionel eller Smart rottebekæmpelse?

Ud over at kunne vælge traditionel rottebekæmpelse hos Anticimex, kan du også vælge Smart rottebekæmpelse.

I stedet for rottegift og de sædvanlige rottefælder rundt om bygningerne, får du med Smart intelligente fælder. De findes både som overvågnings- og bekæmpelsesenheder.

Når en Smart-enhed registrerer en rotte (bevægelse/nedkæmpelse), gives besked til centralsystemet om dette. Derved opnås overblikket over den samlede situation. Hvilket giver dig en bedre bekæmpelsesplan.

Vi holder dig opdateret

Når vores tekniker har været på besøg hos dig, skriver han/hun en servicerapport, der beskriver besøget. Den får du en kopi af. Så du ved, hvad der er sket. Den sender vi til dig pr. mail. Derfor er det vigtigt, at vi har den korrekte mailadresse på personen, som skal modtage servicerapporten. Vi kan sagtens sende servicerapporten til flere, hvis du ønsker det. Og du har givet os mailadresserne.

Hvem er Anticimex?

Vi er et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse i Danmark. I Danmark har vi teknikere fordelt over hele Danmark. Vi har også teknikere i nærheden af dig. Når det kommer til giftfri og intelligent rottebekæmpelse, er vi nok de største i Danmark.

Også på verdensplan er Anticimex blandt de største. Du finder Anticimex i mange lande, fordelt over hele verden. Samlet set er vi mere end 10.000 ansatte, som hver dag bekæmper skadedyr.

Kontakt os og få hjælp

At du er havnet på denne side, tyder på, at du har udfordringer med rotter. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med. Vi er klar.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44