Rottebekæmpelse i Vejle

Rottebekæmpelse i Vejle

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Den rette løsning til bekæmpelse af rotter

Når vi skal stå for din rottebekæmpelse, indgår vi en kontrakt, hvoraf det fremgår, hvordan vi skal hjælpe dig. I den forbindelse er du og vores lokale skadedyrskonsulent i tæt dialog for at finde den rette løsning til dig. Når aftalen er sat i gang, gennemgår vi det område, som du har tegnet aftale for. I den forbindelse får du en rapport, som blandt andet beskriver, hvad du kan gøre for at holde rotterne ude.

Hvis du ønsker at gøre brug af den gratis ordning, som du har betalt til over din kommuneskat, skal du henvende dig til Vejle kommune. Du kan evt. anmelde rotterne via deres hjemmeside.

Hvad foretrækker du? Traditionel eller Smart rottebekæmpelse?

Når det kommer til fjernelse af rotter i Vejle (og resten af landet), kan vi tilbyde dig flere løsninger: Den traditionelle bekæmpelse og Smart.

Traditionel rottebekæmpelse

Det er løsningen, som har eksisteret i mange år og fortsat er meget udbredt. Depoter med detektorblokke og løbende servicebesøg. Når der konstateres rotter, erstattes detektorblokkene med rottegift. Dette er i henhold til den nye lov på området.

Smart bekæmpelse af rotter i Vejle

Du kan også vælge Smart-løsningen, hvor du har overvågning 24/7, hvor Smart-enhederne rapporterer om bevægelse og fangst, hvor du bruger teknologi i stedet for rottegift.

Andre skadedyr end rotter?

Har du brug for skadedyrsbekæmpelse af andre skadedyr i Vejle, så klik her.

Bliv klogere på Smart-løsningen

Når det drejer sig om at fjerne rotter i Vejle og det øvrige kongerige er Smart-løsningen meget effektiv. Derfor vil vi opfordre dig til at læse mere om, hvad Smart egentlig kan gøre for dig.

Hvem kan vi hjælpe?

Vi hjælper kunder i stort set alle brancher. Det er dog først og fremmest virksomheder, boligforeninger og institutioner. Vi har ret få privatkunder, når det drejer sig om at slippe af med rotter. De private bruger for det meste den kommunale løsning, som de allerede har betalt til via ejendomsskatten.

Du kan derfor trygt kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen.

Hvad koster det?

Du har sikkert høj værdi på at vide, hvad en løsning koster. Det afhænger af mange forskellige faktorer.

  • Hvor stort et område skal du have sikret?
  • Hvor mange adresser skal du have sikret?
  • Ønsker du en traditionel eller en Smart-løsning?
  • Har du brug for rottehund?
  • Tilkaldstider
  • Med mere

Prisen for din bekæmpelse af rotter (og mus) bliver skabt ud fra de ting, som du fortæller vores skadedyrskonsulent. På baggrund af dine ønsker og behov får du et tilbud på en skadedyrsløsning.

Læs mere

I Vejle har de fået styr på rotterne

Kontakt os i dag

Kontakt os allerede i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44