Rottebekæmpelse i Nordjylland

Rottebekæmpelse i Nordjylland

Kommunal rottebekæmpelse

I Danmark er det kommunerne, der står for rottebekæmpelse. Det betaler man for via ejendomsskatten.

Hvis du ser en rotte eller tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til din kommune. Det kan du gøre på kommunernes selvbetjening.

Er du som privatperson interesseret i selv at investere i rottesikring af din kloak, har Anticimex også løsninger, der passer til dit behov. F.eks. vores giftfri Smart Pipe.

Hvem hjælper Anticimex i Nordjylland?

Som et af Danmarks største firmaer inden for skadedyrsbekæmpelse, hjælper vi alle brancher: Fødevarevirksomheder, detailkæder, caféer, institutioner, skoler og mange flere. De har tegnet en kontrakt med os om at vi står for at bekæmpe rotter hos dem.

Hvad koster rottebekæmpelse?

Prisen for den enkelte kontrakt på forebyggelse og fjernelse af rotter i Nordjylland (eller et andet sted i landet) afhænger af den valgte løsning. Når du ringer eller skriver til os angående rottebekæmpelse i Nordjylland, sætter vi dig i forbindelse med en skadedyrskonsulent. På baggrund af dine behov og en grundig analyse af din situation, laver vores konsulent et tilbud til dig, der matcher, hvad du har brug for.

Hvordan får jeg fjernet rotter gratis i Nordjylland?

Hvis du ikke ønsker at tegne en kontrakt med Anticimex om at forebygge og fjerne rotter hos dig i Nordjylland, men ønsker en gratis løsning, skal du kontakte den kommune, som du bor i. Ofte kan du anmelde rotterne via deres hjemmeside. Det er den kommunale rottebekæmpelse, som du har betalt til via ejendomsskatten.

Skal det være traditionel eller Smart rottebekæmpelse?

I mange år har den traditionelle bekæmpelse af rotter bestået af metalbokse, hvor der har været gift i. Siden lovændringen må der nu kun være gift i boksene, når der er konstateret rotter. Og så ellers satse på, at rotterne spiser af giften.

Der er en anden måde: Smart.

I stedet for at bruge kasser med gift, bruges avanceret teknologi og data til at sørge for den mest effektive nedkæmpelse af rotter. Hver enhed giver besked til centralsystemet, hvis den observerer eller dræber en rotte. På den måde har vi det store overblik over, hvad der sker hvorhenne hvornår. Derfor kan vi fokusere indsatsen hvor den er nødvendig.

Stadig flere af vores kunder får øjnene op for fordelene og udbyttet ved Smart.

Vi holder dig orienteret

Når du har tegnet en aftale med os og har haft en skadedyrstekniker på besøg, laver teknikeren en servicerapport, der beskriver, hvad der er foretaget. Den får du en kopi af, så du har dokumentationen i orden. Rapporten sender vi til dig pr. mail. Derfor er det vigtigt, at du har oplyst en mailadresse, som vi kan sende rapporten til.

Få hjælp – kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og fortæl os, hvad vi kan gøre for dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44