Rottebekæmpelse i Tønder

Hvem kan vi hjælpe med rottebekæmpelse?

Når det drejer sig om bekæmpelse af rotter, bistår vi nærmest alle brancher i Danmark: boligforeninger, butikker, fødevarefabrikker, skoler, kommuner og mange andre. De har tegnet en kontrakt på rottebekæmpelse med os.

Personer eller virksomheder, der ønsker gratis fjernelse af rotter i Tønder, skal du benytte den kommunale rottebekæmpelse. Du skal henvende sig til Tønder kommune for at anmelde rotter. De får den ydelse, som de har betalt til via ejendomsskatten.

Hvad koster rottebekæmpelse i Tønder hos Anticimex?

Det afhænger af den valgte løsning. En række af vores kunder bestemmer sig for traditionel rottebekæmpelse, som består af de traditionelle rottefælder, der placeres rundt om bygninger.

Andre vælger at investere i vores intelligente Smart-løsning, hvor avancerede overvågnings- og bekæmpelsesenheder klarer opgaven. Helt uden brug af rottegift.

Ud over valget af teknologi er der også omfanget af den enkelte aftale.

Fordi der er så mange faktorer i spil, når det kommer til at bekæmpe rotter, har vi ikke EN prisliste med alle løsninger i. Prisen baseres på den optimale løsning. En løsning som vores kunder og vores skadedyrskonsulent via dialog finder frem til.

Vi har fjernet rotter i Danmark siden 1999

Anticimex har været i Danmark siden 1999. Siden da har vi fjernet mange rotter – også i Tønder.

Er Smart rottebekæmpelse noget for dig?

Længere oppe på denne side kunne du kort læse om vores Smart-løsning. Smart er et opgør med den traditionelle måde at bekæmpe rotter på. I stedet for at bruge rottegift, anvender Smart avanceret teknologi og data til at overvinde rotterne.

Ved hjælp af overvågnings- og bekæmpelsesfælder sørger vi for, at vi ved, hvor der skal sættes ind. Både over og under jorden.

En stor del af problemerne med rotter stammer fra kloakkerne. Ved hjælp af vores Smart Pipe kloakfælder bekæmper vi rotterne, hvor problemet er størst. Når den rotte bliver dræbt, sender Smart-enheden besked til centralsystemet om dette. På baggrund af data fra enhederne, får man overblikket over situationen og kan sætte ind, hvor behovet er.

Se vores webinar

For at give dig et bedre billede af, hvad Smart kan gøre for dig, har vi lavet et kort webinar, som du med fordel kan deltage i. Det giver dig svar på de fleste spørgsmål omkring Smart. Det varer en lille halv time. Tilmeld dig her

Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os pr. telefon 69 15 17 44 eller via kontaktformularen herunder.

Choose country