Skadedyrsbekæmpelse i Roskilde

Skadedyrsbekæmpelse i Roskilde

Hvilken type bekæmpelse af skadedyr har du brug for?

Hvad er du blevet angrebet af? Eller hvad vil du gerne undgå? Fortæl os, hvad du har brug for. Så finder vi en løsning, der passer til dit behov for skadedyrsbekæmpelse i Roskilde. Uanset om du skal have fjernet et hvepsebo fra din garage eller dit centrallager skal sikres mod skadedyr, kan Anticimex Roskilde løse opgaven for dig.

Pris for skadedyrsbekæmpelse i Roskilde

Vi har ikke en komplet prisliste over alle vores løsninger. Det skyldes, at der er meget stor variation på opgaverne. Derfor tilpasses prisen den løsning, som der er brug for. Det er mest fair for alle parter. Kontakt vores kundeservice og fortæl, hvad du har brug for. I de mere ”enkle” sager kan du få prisen med det samme. Når der er tale om en mere omfattende opgave, skal du tale med en skadedyrskonsulent. På baggrund af jeres dialog, får du et tilbud på den optimale løsning på skadedyrsbekæmpelse i Roskilde.

Accepterer du tilbuddet, går vi i gang med at fjerne dine skadedyr i Roskilde.

Servicerapport efter hvert besøg

Når vores skadedyrstekniker har gennemført sin fjernelse af dine skadedyr i Roskilde, får du en servicerapport. Den beskriver, hvad der er sket på besøget. På den måde har du dokumentation for, hvad der er sket. Vi sender rapporten til dig pr. mail. Derfor er det meget vigtigt, at du oplyser en mailadresse, som vi kan bruge.

Skal det være SMART?

Hos Anticimex har vi – udover den traditionelle skadedyrsbekæmpelse – også SMART skadedyrsbekæmpelse. SMART anvender intelligent teknologi og data til at bekæmpe skadedyrene så effektivt, som det er muligt. Med data fra overvågnings- og bekæmpelsesenhederne kan vi se, hvor det er mest effektivt at sætte ind. Til gengæld bruger SMART ikke gift.

Hvis det lyder interessant, så deltag i vores webinar om SMART. Det vil give dig svar på mange af de spørgsmål, som typisk opstår i forbindelse med overvejelserne om SMART. Det varer en lille halv time. Meld dig til her. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os med det samme.

Ofte stillede spørgsmål om skadedyr

Det hænder, at folk er i tvivl om, hvilket skadedyr de er blevet angrebet af. Derfor har vi oprettet en ”skadedyrsidentifikator" som gør det nemmere at fastslå. Hvis du er i tvivl om hvilket skadedyr du har i Roskilde, kan den hjælpe dig på vej.

Kontakt os

Hvad har du brug for? Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder. Vi er klar. Vælg os som dit skadedyrsfirma i Roskilde.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44