Skadedyrsbekæmpelse på Sjælland

Vi dækker hele Sjælland

Anticimex Sjælland fjerner skadedyr på hele Sjælland. Uanset om du bor i København, Kalundborg, Helsingør, Vordingborg eller et andet sted på Sjælland, så har vi en tekniker i dit lokalområde, der kan løse opgaven,

Hvad koster skadedyrsbekæmpelse på Sjælland?

”Hvad med priser på skadedyrsbekæmpelse på Sjælland”, tænker du måske. En ting er at gerne at ville slippe af med skadedyrene. Noget andet er, hvad det koster. Det afhænger af, hvad vi skal hjælpe dig. Vi har mange forskellige typer bekæmpelse af skadedyr på Sjælland. Og opgavernes omfang er meget varierende. Det samme gælder priserne. En behandling mod sølvfisk i et privat badeværelse er billigere end når et centrallager skal have gennemgået deres faciliteter med en af vores rottehunde .

Kontakt derfor vores kundeservice via kontaktformularen eller på tlf. 69 15 17 44 og fortæl, hvad du har brug for. De mindre opgaver kan kundeservice klare med det samme. Vi får oprettet din sag med det samme. De mere komplicerede sager tager vores skadedyrskonsulenter sig af.

Hvordan foregår det?

Når aftalen om, hvad der skal ske, er i hus, bliver du kontaktet af vores tekniker, så I kan aftale en tid for besøget hos dig. Når teknikeren har været hos dig, skriver han/hun en rapport, der beskriver besøget. Du får en kopi af servicerapporten, så du også ved, hvad der er foregået på besøget.

En del af vores kunder har også brug for servicerapporterne i forhold til certificeringer og myndighedskrav. Servicerapporten bliver sendt til din mailadresse som et PDF-dokument. Derfor er det vigtigt, at vi får din mailadresse. Hvis der er flere (typisk i firmaer), der skal modtage servicerapporten, har vi også brug for deres mailadresser.

I nogle tilfælde er det ikke nok med et besøg, Der kan være brug for et eller flere opfølgningsbesøg. Disse besøg får du selvfølgelig også en servicerapport for, så du er med hele vejen.

Anticimex – dit skadedyrsfirma på Sjælland

Når du vælger Anticimex til at stå for din skadedyrsbekæmpelse på Sjælland, vælger du en samarbejdspartner med stor erfaring i at bekæmpe skadedyr. Siden vi startede i Danmark, i 1999, har vi vokset os stadig større. I dag er vi mere end 120 ansatte i Anticimex, hvoraf de 100 er skadedyrsteknikere, der bekæmper skadedyr på Sjælland, Lolland, Falster og resten af Danmark.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44