Rottebekæmpelse i Frederikshavn

Hvem kan vi hjælpe med rottebekæmpelse i Frederikshavn?

Anticimex i Frederikshavn hjælper en bred vifte af virksomheder og institutioner med at forebygge og bekæmpe rotter. Så uanset om det er dit lagerhotel, dit hotel, din fødevarevirksomhed eller noget helt fjerde, der har brug for en effektiv løsning mod rotter, kan du regne med os.

Skal det være gratis, kontakt kommunen

Ønsker du at få fjernet rotter gratis i Frederikshavn, skal du kontakte kommunen, da det er dem der håndterer den bekæmpelse af rotter, som du betaler til via ejendomsskatten. Den kommunale rottebekæmpelse. På deres hjemmeside kan du anmelde rotter.

Traditionel eller Smart rottebekæmpelse

Der er stor forskel på, hvilke behov vores kunder har for rottebekæmpelse. Derfor har vi en bred vifte af løsninger, der tilgodeser de forskellige behov. For nogen er det nok med traditionel rottebekæmpelse. Andre har brug for en mere avanceret løsning, der sikrer dem yderligere. De har brug for Smart rottebekæmpelse. Smart benytter avanceret teknologi og data til at minimere vores kunders risiko for rotter. Observerer en Smart-enhed en rotte – eller dræber rotten, sendes besked på det centrale kontrolsystem. Derved har du og vi det store overblik over bekæmpelsen og kan sørge for, at rottebekæmpelsen passer til behovet. Smart bruger ikke rottegift. I stedet anvendes avanceret teknologi og data.

Stadig flere af vores kunder har fået øjnene op for fordele og udbytte ved at vælge Smart. Du kan læse mere om Smart her. (https://www.anticimex.com/da-dk/webinar/food-smart-skadedyrsbekaempelse/)

Sådan har Smart hjulpet andre

Læs i vores cases (https://www.anticimex.com/da-dk/rottebekaempelse/cases/), hvordan Smart har hjulpet andre af vores kunder. Det kan måske give dit et billede af, hvilke muligheder det giver med denne intelligente løsning.

Deltag i vores webinar om Smart

For at give svar de spørgsmål, som ofte opstår i forbindelse med overvejelserne omkring Smart, har vi lavet et webinar. Det varer en lille halv time. Meld dig til her (https://www.anticimex.com/da-dk/webinar/food-smart-skadedyrsbekaempelse/). Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe eller skrive til os.

Derfor har vi brug for din mailadresse

Når vores skadedyrstekniker har været på besøg hos dig, skriver han/hun en servicerapport, der beskriver besøget. Hvad er der sket? Denne servicerapport skal du selvfølgelig også have, så dokumentationen er i orden. Vi sender servicerapporten til dig pr. mail, som en PDF-fil.

Hvis du ønsker det, kan vi sende servicerapporten til flere modtagere. Så længe du har forsynet os med de relevante mailadresser.

Hvem er Anticimex?

Anticimex har været i Danmark siden 1999. Vi er 120 ansatte. Af disse er 100 serviceteknikere, som er fordelt rundt om i landet. Hvor de bistår vores kunder i kampen mod rotter og andre skadedyr. Vi er blandt de største inden for bekæmpelse af rotter i Danmark. Når det kommer til giftfri rottebekæmpelse, er vi de største. Du finder Anticimex i 19 lande, ud over Danmark. Deriblandt USA, Australien, Spanien og Sverige.

Få hjælp mod rotterne – kontakt os

Brug kontaktformularen herunder eller ring til os på 69 15 17 44 og fortæl os, hvad du har brug for hjælp til.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44