Skadedyrsbekæmpelse i Nordsjælland

Bliv fri for skadedyr i Nordsjælland

Det er ingen spøg at have skadedyr. For nogen er det ubehageligt og generende. For andre kan det lukke deres forretning. Hvad betyder det for dig at have skadedyr?

Hos Anticimex kan vi hjælpe dig uanset om du er privatperson eller du har en virksomhed. Anticimex kører i hele Nordsjælland og resten af Danmark. Vi har 100 skadedyrsteknikere fordelt over hele Danmark. Vi har også en i nærheden af dig.

Fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med.

Der er altså gode grunde til at vælge som dit skadedyrsfirma i Nordsjælland. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden og fortæl os, hvad du har brug for hjælp til. Hvis der er tale om f.eks. fjernelse af et hvepsebo, kan vi oprette sagen med det samme.

Er der tale om en mere kompleks sag, hvor du har brug for en sikringsordning, skal du tale med en skadedyrskonsulent. Sammen finder I frem til, hvordan du ønsker at få forebyggelse og fjernelse af skadedyr i Nordsjælland.

Priser på skadedyrsbekæmpelse i Nordsjælland

Vi har ingen prisliste på, hvad det koster af bekæmpe skadedyr i Nordsjælland (eller i det hele taget). Det skyldes de store forskelle, der er på behandlinger. Har du brug for intelligente kloakfælder til din boligforening eller skal du bare have sprøjtet din sokkel mod myrer? Der vil være stor prisforskel på de to løsninger.

Derfor beder vi dig kontakte os, så du kan fortælle os, hvad du specifikt har brug for. Så du kan få den rette aftale på skadedyrsbekæmpelse i Nordsjælland.

Traditionel eller Smart Løsning?

Når du vælger os som leverandør, kan du vælge mellem traditionel og Smart skadedyrsbekæmpelse. Smart er en løsning, der giver dig overvågning 24/7, overblik over skadedyrsrelaterede hændelser og en hurtigere og mere effektiv indsats mod skadedyrene. Om Smart er noget for dig? Se vores webinar og vurdér selv. Tilmeld dig her

Dokumentation for skadedyrsbekæmpelse

Når vores skadedyrstekniker har besøgt dig, laver han/hun en servicerapport. Den får du en kopi af pr. mail. Så du kan se, hvad der er sket og observeret. Derfor er det vigtigt, at du fortæller os, hvilken mail vi skal sende servicerapporten til.

Få hjælp – kontakt os i dag

Kontakt os og fortæl, hvad du har brug for. Vi er klar til at løse dine udfordringer med skadedyr..

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44