Rottebekæmpelse i Aarhus

Hvilken løsning har du brug for?

Der er stor forskel på, hvad vores kunder efterspørger i forhold til rottebekæmpelse i Aarhus. For nogen er en ”simpel” løsning nok, hvor andre har behov for den helt store, avancerede løsning. Og så er der alle ”mellemtrinnene”.

Når du kontakter os for at høre nærmere om en aftale om forebyggelse og fjernelse af rotter i Århus, sætter vi dig i forbindelse med den lokale skadedyrskonsulent, så I kan finde frem til den optimale løsning for dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af den kommunale løsning med at fjerne rotter i Aarhus, som du allerede har betalt til, skal du kontakte kommunen. Du kan anmelde rotter via deres hjemmeside. 

Hvad koster rottebekæmpelsen?

Prisen for din aftale hænger sammen med den løsning, som du har fået tilbudt. Om den optimale løsning til dig er en mindre, traditionel løsning eller skal du sikre hele din boligforening eller dit centrallager mod rotter med Smart. Eller noget derimellem. På baggrund af din dialog med vores konsulent, får du et tilbud.

Traditionel eller Smart rottebekæmpelse?

Hos Anticimex kan du vælge mellem eller kombinere traditionel rottebekæmpelse og vores Smart-løsning.

Den traditionelle løsning består af depoter, som bliver sat op rundt om din ejendom. Der sættes indikatorblokke i kasserne. Når vores skadedyrstekniker er på det aftalte servicebesøg og konstaterer, at der er gnavet af blokken, sættes en bekæmpelse i gang. Det betyder, at der nu kommer rottegift i kasserne, som rotterne så forhåbentlig vil gnave af, så de dør. Afhængig af din aftale kommer vi 4-12 gange om året på servicebesøg. Ser du selv en rotte på din ejendom, så ringer du til os og fortæller dette. Så sætter vi også en bekæmpelse i gang.

Smart er et opgør med den traditionelle rottebekæmpelse. Smart-systemet består af en lang række enheder. Nogle er overvågningsenheder, andre er bekæmpelsesfælder.

Baseret på den risikoanalyse, der blev lavet i forbindelse med tilbuddet, installeres Smart-enhederne, hvor det giver mening. Observeres eller dræbes en rotte, melder Smart-enhederne dette til centralsystemet. Derfor kan der meget hurtigere sættes ind. Det giver også et bedre overblik over, hvor og hvordan indsatsen skal fokuseres.

Det betyder, at din risiko for at få rotteangreb bliver minimeret.

Deltag i vores gratis webinar om Smart og hør mere om denne løsning, som stadig flere af vores kunder vælger. Meld dig til her.

Kontakt os

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen og hør, hvad vi kan gøre for dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44