Skadedyrsbekæmpelse i København

Skadedyrsbekæmpelse i København

Hvad har du brug for?

At du er havnet på denne side, betyder formodentlig, at du vil undgå at få skadedyr eller at du allerede har fået dem. Jo før dit problem forebygges eller bekæmpes, jo bedre. Vi kan løse opgaven med fjernelse af skadedyr i København for dig.

Vi er eksperter i bekæmpelse af skadedyr. Vi har mange lokale teknikere, også en i nærheden af dig. Som er klar til at rykkke ud.

Lad os fjerne dine skadedyr i København

Når det kommer til skadedyr i København, så brug Anticimex. Ønsker du at benytte den kommunale rottebekæmpelse, skal du dog kontakte kommunen.

Har du en virksomhed, der vil forebygge eller bekæmpe skadedyr, kan vi hjælpe dig.

Vi bistår også private med at bekæmpe skadedyr i København. Uanset om du har skadedyr i hjemmet, din kolonihave eller i din lejlighed.

Anticimex har stor erfaring med at skadedyrskontrol i København. Vi bekæmper en lang række skadedyr. Det er dog især bekæmpelse af rotter, mus, væggelus, måger, duer, skægkræ, sølvfisk, myrer og hvepse, som vi tager os af.

Vores teknikere er i nærheden af dig.

Anticimex København holder til i Ishøj. Vores teknikere kører dog kører ud hjemmefra og er derfor hurtigt hos dig.

Skadedyrsbekæmpelse som job eller på kontrakt?

Når du har brug for skadedyrsbekæmpelse i København, og du har kontaktet os, kommer vi så hurtigt, som det er muligt. Opgaven bliver tastet i vores system. Derefter bliver opgaven sendt til en af de teknikere, der har ansvaret for dit område. Skadedyrsteknikeren ringer til dig for at aftale nærmere. Vær opmærksom på, at han ringer typisk fra “skjult nummer”.

Uanset om du ønsker, at vi kun løser et enkelt job eller ønsker at tegne en kontrakt på bekæmpelse af skadedyr, kan Anticimex klare opgaven for dig. Typisk vælger private, der har brug for skadedyrsfirma i København at betale for det enkelte job.

En lang række virksomheder har valgt at tegne en kontrakt med Anticimex. Afhængig af virksomhedstype og skadedyr er der ofte tale om forskellige ”udrykningstider”. Hvis en omstrejfende rotte forvilder sig ind i en børnehavens køkken, vil udrykningstiden være hurtigere end hvis fru Jensen har myrer i haven.

Ved kontrakter på skadedyrskontrol fastlægges udrykningstider i henhold til aftale mellem dig og Anticimex.

Hvad koster det? Kontakt os og hør mere

Prisen for skadedyrsbekæmpelse i København afhænger af, hvilket skadedyr, du skal have bekæmpet. Kontakt vores kundeservice for at høre mere om dine muligheder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44