Rottebekæmpelse i Aalborg

Vi finder den rette løsning til dig

Når du vil undgå rotter, tilbyder vi en lang række løsninger til at fjerne rotter i Aalborg. Før vi kan anbefale en løsning, skal vi vide mere om dine behov og krav. Har du brug for en traditionel løsning eller skal det være Smart? Den dialog tager du med vores lokale skadedyrskonsulent fra Anticimex Aalborg, så du får, hvad du har brug for.

Rottebekæmpelse i Aalborg – hvad koster det?

Det afhænger af, hvad du har brug for. Har du en butikskæde, der har brug for en traditionel sikring mod rotter eller skal vi bekæmpe rotter i din boligforenings kloakker med intelligente kloakfælder? Eller måske noget helt tredje? Der er nærmest ikke to løsninger, der er ens. Derfor har vi ikke en færdig prisliste, som vi bare kan lægge op. Læs her om nogle af dem, som vi allerede har hjulpet.

Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen nederst på siden.

Hvordan foregår rottebekæmpelsen?

Når vi har indgået aftale om rottebekæmpelse i Aalborg, begynder vi med en grundig bygningsgennemgang. Denne rapport indeholder information om, hvordan din bygning har det i forhold til rotter og hvad kan gøres for at minimere risikoen for at de kommer ind Den rapport får du tilsendt pr. mail. Et eksempel kunne være, at din port ikke slutter helt tæt til. En rotte skal bruge et hul på størrelse med en to-krone til at komme ind.

Efterfølgende vil du få servicebesøg i henhold til den aftale, som du har indgået med Anticimex. For nogle vil det være en gang i kvartalet, hvor andre kan have brug for et månedligt besøg. Også efter disse besøg får du en servicerapport, så du har dokumentationen i orden. Denne rapport bliver sendt pr. mail. Derfor skal vi bruge din mailadresse.

Vi har også rottehunde

For de fleste af vores kunder er det måske ikke så relevant, at vi har rottehunde. Der er alligevel en hel del, der har nydt godt af vores team af dygtige hundeførere og deres hunde. Det er især butikker, fødevareproducenter, logistikvirksomheder og lignende, som rekvirerer vores hunde. De er meget dygtige til at finde og nedkæmpe de rotter, som gemmer sig lidt for godt.

De er en vigtig del af vores rottebekæmpelse i Aalborg og resten af Danmark.

Vind kampen over rotterne med vores hjælp

Vælg Anticimex som din partner i kampen mod rotterne. Vi kan hjælpe dig. Ring til os på 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44