Rottebekæmpelse i Esbjerg

Rottebekæmpelse i Esbjerg

Fortæl os, hvad du har brug for

For at vi kan tilbyde dig den rette løsning til forebyggelse og fjernelse af rotter i Esbjerg, har vi brug for at vide, hvilke behov du har. På den måde sikrer vi, at du får den optimale løsning. Der er stor forskel på de løsninger som skoler og fødevareproducenter vælger. Fødevareproducenter har en lang række certificeringer, som de skal overholde. Det stiller store og strenge krav til skadedyrsbekæmpelsen. For en landmand vil behovene være noget helt tredje.

I dag sørger vi for at forebygge og fjerne rotter i Esbjerg for en lang række forskellige brancher. Vi kan også hjælpe dig.

Hvad koster rottebekæmpelse i Esbjerg?

Prisen hænger sammen med den løsning, som du har brug for. Prisen kan vi derfor først give dig, når vores lokale skadedyrskonsulent fra Anticimex Esbjerg har talt med dig. Når I har talt sammen, vil vores konsulent lave et tilbud til dig, baseret på de ting, som I har talt om.

Derfor vil vi bede dig om at kontakte os. Det gør du på 69 15 17 44 eller ved at bruge kontaktformularen.

Ønsker du at anmelde rotter til den kommunale rottebekæmpelse, som du betaler til via ejendomsskatten, skal du anmelde disse via kommunens hjemmeside.

Smart rottebekæmpelse vs traditionel rottebekæmpelse

I mange år var rottebekæmpelse det samme: Brug af rottegift, rottegift og endnu mere rottegift. Det har haft nogle miljømæssige konsekvenser og en mulig resistens over for giften. I dag må man ikke have gift i depoterne hele tiden. Giften må først placeres, når man har konstateret gnavere. Når angrebet er overstået, skal der almindelige detektorblokke i depoterne igen.

Overfor denne løsning står SMART rottebekæmpelse. SMART anvender intelligent teknologi til at overvåge din ejendom (det kan både være inde og ude), så man hurtigt kan sætte ind mod rotterne. Samtidig er Smart bekæmpelse af rotter uden brug af gift. Når en Smart-enhed opdager en gnaver eller dræber den, giver den besked til systemet. Det giver dig det komplette overblik over situationen. Smart kan bruges både over og under jorden.

Deltag i vores Smart-webinar og se, hvad Smart kan gøre for dig. Det varer under en halv time. Tilmeld dig her.

Jo hurtigere og mere effektivt man får løst eller forebygget problemer med rotter, jo bedre. Under de rette betingelser kan et rottepar udvikle sig til 800 rotter på et år.

Kontakt os i dag.

Hurtig hjælp er dobbelt hjælp. Kontakt os derfor allerede i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ring 69 15 17 44 eller brug kontaktformularen herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vælg land

    ring til os 69 15 17 44